Junior operativ inköpare till marknadsledande be group i malmö

Junior operativ inköpare till marknadsledande be group i malmö

Har du en universitetsexamen inom inköp, logistik eller likvärdigt och vill du få in foten hos ett utvecklande företag? Tycker du om att ta stort eget ansvar och att arbeta i en kommunikativ roll? Sök så rollen som operativ inköpare redan idag, vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en operativ inköpare för BE Group Sverige ABs räkning.

BE Group Sverige AB är ett handels- och servicebolag som erbjuder ett brett sortiment inom bland annat stål, armering och aluminium. De erbjuder leveranser från lager eller direkt från verk till kunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin anpassat efter var kunds behov.

Som ny medarbetare kommer du bli en del av det operativa inköpsteam som finns på plats. Idag arbetar fem inköpare i teamet varav fyra befinner sig i Malmö och en i Göteborg. Arbetsmiljön är i kontorsrum tillsammans med dina kollegor vilket underlättar för ett öppet och smidigt samarbete. Du kommer även att ha en nära kontakt med kollegor på andra avdelningar för transport, lager/produktion och sälj.

I din introduktion får du chansen att följa en mer erfaren kollega i dennes dagliga arbetsuppgifter, följa teoretiskt och även arbeta på egen hand. Det är viktigt att du är nyfiken och tycker om att ställa frågor för att utvecklas i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BE Group. Uppdraget är på heltid och kommer att sträcka sig sex månader initialt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du till exempel att:
 • Analysera prognoser
 • Lägga nya inköpsorders
 • Arbeta med leveransbevakning och statistik
 • Ansvara för uppföljningsarbete gentemot leverantörer
På sikt kan du även komma att vara involverad i reklamationer gentemot leverantörer och bidra till utvecklingen av våra inköpsprocesser.

Tjänsten passar dig som kan arbeta självständigt och är snabblärd. Detta är viktigt då rollen kräver att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och din egen utveckling.

Vi söker dig som
 • Har universitetsexamen inom inköp, logistik eller likvärdigt
 • För dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har arbetat med operativt inköp tidigare

Som person är du nyfiken, noggrann och ansvarstagande. Detta då du behöver ha en förmåga att se flödet och att arbetsuppgifterna kräver stor precision i angivandet av inköpsordernummer och material. Du bör även förstå vikten av att skapa goda kommunikationsytor både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Oktober 2018
 • Omfattning: Heltid, mån-tors: 8-16.30, fre: 8-15.30
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BE Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BE Group Sverige ingår i koncernen BE Group och är ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rör, specialstål, armering, rostfritt stål och aluminium. BE Group är sedan många år en av de ledande aktörerna i Sverige och Finland. BE Group är även väl etablerat i Estland, Lettland, Litauen, Polen och Tjeckien.