Junior fullstackutvecklare till snabbväxande konsultbolaget Skymill!

Junior fullstackutvecklare till snabbväxande konsultbolaget Skymill!

I World Trade Centers moderna lokaler sitter tio IT-konsulter på ett av de snabbast expanderande konsultbolagen i regionen - Skymill. Här förväntas alla bidra till både resultat och en skön stämning på kontoret. Profesionell lekfullhet med andra ord! Är du nyexad och vill jobba som junior utvecklare i en kundnära roll är det här jobbet för dig!

Information om uppdraget

Vi söker dig som är nyexad och vill arbeta som junior utvecklare i en roll där du har nära kontakt med kund. Skymill är ett IT-konsultbolag som idag består av tio konsulter som arbetar inom utveckling, cloud-lösningar och projektledning med kunder inom Malmö- och Köpenhamnsområdet. Det går bra för Skymill och för att kunna fortsätta ta sig an nya spännande kunder behöver de stärka upp sitt team med en junior utvecklare som är nyfiken och vill utvecklas i rollen som IT-konsult! På Skymill är kulturen viktig och man vill att alla ska bidra till både resultat och en skön stämning. Det är en platt organisation där alla är lika viktiga och du får möjlighet att testa på flera olika områden beroende på ditt intresse.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skymill. Uppdraget kommer att vara på heltid och på sikt finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare hos Skymill kommer du att sitta både in-house på kontoret i World Trade Center och ute hos kund. Du kommer att få arbeta i flera spännande kundprojekt och ha en nära dialog med kunden. Därför är det viktigt att du är kommunikativ, initiativtagande och gillar att arbeta tillsammans i team. Som junior utvecklare kommer du att tilldelas en senior IT-konsult som handledare för att du ska få en så bra introduktion som möjligt. Eftersom det är ett expanderande företag finns möjlighet att testa på olika tekniker och har du ett intresse för just cloud-lösningar finns goda möjligheter att utvecklas inom området.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort intresse för fullstackutveckling och cloud-lösningar och vi tror att den vi söker har:
 • en eftergymnasial utbildning inom data-/systemvetenskap eller liknande
 • goda kunskaper inom Java
 • är flytande i det engelska språket
Det är meriterande om du har:
 • goda kunskaper i Node.js och Python
 • goda kunskaper i svenska och/eller danska
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för rollen. Som IT-konsult behöver du vara kommunikativ, initiativtagande och ha god samarbetsförmåga eftersom du främst kommer att jobba i kundprojekt tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Malmö (resor i Malmö- och Köpenhamnsområdet)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skymills önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork