Junior frontend-utvecklare med intresse för digital kommunikation!

Junior frontend-utvecklare med intresse för digital kommunikation!

ZetaDisplay är inne på en spännande resa och du har nu möjlighet att arbeta som junior frontend-utvecklare och bli en del av deras Malmö-kontor! De arbetar med den senaste tekniken inom digital kommunikation och du kommer att arbeta i kundprojekt tillsammans med erfarna utvecklare och projektledare. Är du nyexad och brinner för utveckling i JavaScript? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget

Stämningen på ZetaDisplays Malmö-kontor är familjär och bland de 20 medarbetarna är gemenskapen viktig. Förutom att arbeta tätt tillsammans i de olika kundprojekten umgås de gärna på en AW då och då. ZetaDisplay arbetar med flera välkända kunder med målet att ta sina kunders digitala kommunikation till en ny nivå. De arbetar främst med Digital Signage - system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild och film i anslutning till butik och i offentlig miljö. Förutom digitala displayer i butik arbetar de med lösningar som även integrerar kundernas sociala medier, webbplatser och appar. Här finns goda möjligheter för dig som är junior att komma in i spännande kundprojekt och bli en ännu grymmare frontend-utvecklare!

Vi söker dig som är nyexad eller junior i karriären och har goda kunskaper inom JavaScript samt ett stort intresse för frontend-utveckling och digital kommunikation. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ZetaDisplay. Uppdraget kommer att vara på heltid och på sikt det finns goda möjligheter till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior frontend-utvecklare kommer du att arbeta i både små och stora kundprojekt tillsammans med projektledare, designers och andra utvecklare. Under projektens gång har ni tät dialog med kunden och utformar nya innovativa lösningar baserat på kundens behov och önskemål. Du är med från start till slut i projekten och får en god förståelse för projektens alla delar. Även om du främst arbetar med utveckling i JavaScript, HTML och CSS kommer du också att få testa på och lära dig ny spännande teknik!

Vi söker dig som

Vi tror att du vi söker är nyexad eller junior i karriären och har ett intresse för digital kommunikation. Vi ser att du har:
  • en eftergymnasial utbildning inom IT
  • goda kunskaper inom JavaScript, HTML och CSS
  • har goda kunskaper i svenska och engelska
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper att du har ett driv och en vilja att bidra till teamet. Du har ett stort intresse och vill utvecklas inom just frontend-utveckling. Att du är kommunikativ och gillar att arbeta tillsammans med andra är av stor vikt eftersom du driver kundprojekten framåt tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ZetaDisplays önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork