Junior elingenjör för uppdrag som reperationstekniker till globalt teknikföretag

Junior elingenjör för uppdrag som reperationstekniker till globalt teknikföretag

Är du en fena på elsäskerhet och har god praktisk elektronikvana? Gillar du att ta ett stort eget ansvar och ser dig själv som ett strukturerat planeringsgeni? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en junior elingenjör för ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig över sex månader, med chans till förlängning. Kunden är ett globalt teknikföretag som med sin banbrytande teknik är verksam inom bland annat infrastuktur och industri.

Arbetsuppgifter

Din roll kommer vara reparationstekniker där du ansvarar för reparation och felsökning av returnerade enheter, antingen för reparation och retur till kund eller för reparation och lagerläggning. Allt detta arbete måste göras med finansiell hänsyn. Som reparationstekniker är du också ansvarig för att komponenter beställs då brist föreligger eller riskerar att uppkomma.

Du kommer till exempel att:
 • sköta planering av inneliggande reparationer
 • utföra felsökningar och reparationer
 • reparationsberedning av tillkommande produkter i reparationssortimentet
 • utföra beställning av komponenter till lager via beställningsverktyg
 • arbeta med VU
Vi söker dig som
 • gymnasial teknisk utbildning
 • mycket god praktisk elektronikvana och kunskap om lödning (klass 2, både ytmont/hålmonterat) samt mycket goda kunskaper i elsäkerhet
 • mycket god felsökningsförmåga
 • kännedom om ISO 14001
 • goda kunskaper i engelska och svenska för intern och extern dokumentation och kommunikation
 • allmän kunskap om SAP och MS office
Som person är du en positiv lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är en person som gärna tar ett stort eget ansvar och är bra på att driva och organisera ditt eget arbete. Dessutom är du angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Till sist har du ett intresse för verksamhetsutveckling och deltar gärna i förändringsarbeten.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal07@academicwork.se] (mailto:mal07@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork