Junior Service Desk Agent till Stort IT-Bolag i Malmö!

Junior Service Desk Agent till Stort IT-Bolag i Malmö!

Har du en fallenhet för problemlösning och en känsla för riktigt god service? Kanske vill du få in en fot på ett av Nordens största IT-företag? Har du nyligen tagit studenten och vill pröva på ett första heltidsjobb? Vi söker nu en ansvarstagande och driven person som vill arbeta med first line support.

Information om uppdraget

I service desken är det en självklarhet att hjälpa varandra att utvecklas och att alla bidrar till en härlig stämning. Som person ser vi gärna att du är intresserad och även har erfarenhet av IT samt att du är nyfiken och vill lära dig! Initial kommer du att gå bredvid en kollega i 2-3 dagar för att lära dig grunderna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Du har som uppgift att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa kunden med sitt tekniska problem, främst via telefon, samt att administrera varje samtal.
 • Ditt jobb innebär även att följa upp ärenden som du tagit dig an för att säkerställa att en lösning uppnås och att kunden får bästa möjliga service.
Vi söker dig som

Här gäller det att du är stresstålig, driven och initiativtagande! Om du är serviceminded, gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse kommer du att trivas här! Kraven för tjänsten är att du:
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med att ge service eller support.
 • Har ett intresse för IT och vill lära dig mer.
Som person är du
 • Serviceminded
 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande
Stor vikt kommer läggas på din egna personliga motivering till tjänsten. Vi ser gärna att du vill utvecklas och att du är självgående i ditt arbetssätt.

För denna tjänst kommer vi behva begära ett utdrag ur belastningsregistret på dig.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Malmö
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se