Junior SEO som vill optimera E.ONs digitala business

Junior SEO som vill optimera E.ONs digitala business

E.ONs resa för att utveckla ett hållbart samhälle har bara börjat och du kan nu vara med på denna förändringsresa och göra skillnad för framtiden och E.ONs kunder. Du kommer kunna vara med och skapa en ny roll och kunna driva samhället i hållbar riktning. Genom att optimera de digitala upplevelserna kommer du kunna ta E.ONs klimatsmarta digitala lösningar till nästa nivå! Vi erbjuder dig dessutom 6 månaders boozt i form av skräddarsydda utbildningar inom digitala verktyg inom webb-analys.

Information om uppdraget

E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar energi och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur?! För att verkligen kunna ligga i framkant arbetar just nu deras Digital Business med att utöka sitt team med fler medarbetare i olika roller. Teamet kommer vara en nyckelfaktor till att deras digitala utveckling ligger i linje med att arbeta för hållbara produkter och lösningar i verksamheten. Här kommer du som junior talang in och kommer kunna påverka! Genom att vara en del av ett team som stöttar och tror på varandra, samt har en chef med ett coachande förhållningssätt kommer du kunna växa snabbt inom teamet och kunna bygga en grym specialistkunskap inom SEO-rollen.

Du erbjuds dessutom

* En skräddarsydd kompetensutveckling där du kommer få gå kurser inom digital analys och få vidare kunskap inom olika verktyg från Google och sökoptimering. Du erbjuds dessutom coachning och kurser inom personlig utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med att analysera, granska och implementera SEO-förändringar
 • Arbeta med E.ONs digitala strategi
 • Utföra pågående sökordsundersökningar och identifiera förbättringar i det arbetet
 • Arbeta i nära samarbete med E.ONs Digital Performance Marketing Team
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom IT och eller marknadsföring med kompletterande kunskap inom IT. Då det är en junior roll ser vi gärna att du nyligen har tagit examen
 • Meriterande om du har erfarenhet av copy writing
 • Intresse och viss kunskap av HTML, CSS och Javscript
Som person är du:
 • Analytiskt lagd
 • Gillar sociala möten och är inte rädd för att hålla presentationer
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: November, med hänsyn till uppsägningstid såklart
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se