Junior .NET-utvecklare till CGI i Malmö!

Junior .NET-utvecklare till CGI i Malmö!

Är du nyexad inom IT och vill axla en bred roll där du kan maxa din utveckling och blomma ut som utvecklare? Då är tjänsten som mjukvaruutvecklare inom .NET kanske din grej! Ta chansen att bli CGI:s nya stjärnkonsult sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGI:s räkning en nyexaminerad mjukvaruutvecklare inom .NET-ramverket. Som konsult hos CGI i Malmö kommer du att arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter där du får ta tillvara på dina problemlösnings-skills samt ditt stora teknikintresse.

CGI har över 70 000 anställda världen över och är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. CGI Sverige har 2017, för tredje året i rad, utsetts till Top Employer i Sverige. Företaget arbetar med alla sorters IT-lösningar och IT-tjänster vilket öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter för dig som arbetstagare.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att ingå i ett konsultteam där ni arbetar både in-house i CGI:s lokaler i Dockan, Malmö, samt ute hos kund. Att arbeta som konsult innebär stora utvecklingsmöjligheter där du i en bred roll där får testa många olika tekniker och arbetssätt vilket är optimalt för dig som är ny inom din profession. Detta uppdrag kommer framförallt vara mot en av CGI:s kunder inom energibranschen. Företaget är ledande inom sitt område vilket innebär en spännande chans för dig att få ta del av framtidens utveckling och en ständigt föränderlig bransch.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Uppdraget är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du främst att arbeta inom .NET men även andra programmeringsspråk. Rollen är bred så vi ser gärna att du har kännedom i ett flertal programmeringsspråk alternativt är öppen för att lära dig nya tekniker.

Du kommer till exempel att:
 • programmera och utveckla mjukvara
 • arbeta med CRM-system
 • hitta problemlösningar till kunder
 • arbeta som konsult i energibranschen
Tjänsten passar dig som är relativt ny i branschen och har ett driv till att ständigt lära dig mer och utvecklas. Det går inte att ta miste på att du brinner för IT då ditt arbete genomsyras av positivitet och stort intresse för programutveckling. Vidare tar du tillvara på dina kollegors kompetens för att ni ständigt ska kunna lära av varandra och samarbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tagit examen (eller tar examen sommaren-18) inom relevant IT-utbildning. Du drivs av att ständigt lära dig mer inom programmering och har tidigare erfarenhet av att arbeta med utveckling.
 • Kompetens och intresse av .NET och C#
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen med kunder sker på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Kunskap om JavaScript, JQuery, WebForms/MVC och MS SQL
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet samt en förståelse för företagsstrukturer och din roll i leveransen.
Som person är du lösningsorienterad då du dagligen arbetar med komplexa lösningar till kundens system. Du är driven och nytänkande och backar inte för en ny utmaning. I rollen som konsult är arbetet varierande vilket ställer krav på flexibilitet, en vilja att utvecklas samt hög leveranskapacitet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Malmö, Centralt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CGI är ett ledande, dynamiskt, affärs- och teknikserviceföretag med 72 000 medarbetare i 5 världsdelar. De finns lokaliserade på fler platser i Sverige än något annat konsultbolag. Med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetsinsikt skapar de innovativa lösningar för sina kunders affärsbehov. För mer information om CGI klicka här