Junior Master Data Koordinator till OneMed i Malmö!

Junior Master Data Koordinator till OneMed i Malmö!

Är du i början av din karriär och vill jobba på ett företag som bidrar till verklig samhällsnytta? Detta är en möjlighet för dig som har ett genuint intresse för att grotta ner dig i data samt vill utvecklas med meningsfulla uppdrag. OneMed i Malmö utökar nu sitt team med en Master Data Koordinator. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

OneMed är Norra Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett heltäckande sortiment inom medicinsk förbrukningsmateriel samt verksamhetsförbättrande tjänster och stödsystem. Företaget erbjuder sina kunder en helhetslösning och kan genom en nära dialog vara en samarbetspartner som förstår hälso- och sjukvårdens behov.

I rollen som Master Data Koordinator stöttar du organisationen med att kvalitativt hantera definierad master data i systemen efter behov från dataägarna. Du kommer dagligen samarbeta med olika avdelningar genom ärendehantering och i projekt som spänner över flera affärsområden. Här finns det stora möjligheter för utveckling, både på ett professionellt och personligt plan!

Du erbjuds
 • En chans att visa vad du går för inom en internationell organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Möjligheten att utforma rollen, baserat på efterfrågan från kund och dina egna initiativ
 • Att jobba i ett team där ni agerar bollplank för varandras idéer, ger feedback och ställer frågor
OneMed är ett företag som är måna om att vara lyhörda för sina medarbetares önskemål. Det kommer därför finnas möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan, om önskemål finns.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som Master Data Koordinator är varierande, och du kommer utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna även få vara del av olika projekt där du uppmanas ta egna initiativ.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utföra upplägg och ändringar av definierad master data i systemen enligt Data Governance Policy
 • Hålla hög kvalitetsnivå genom att rensa data kontinuerligt
 • Sträva efter att kontinuerligt utveckla och förbättra arbetsrutiner och processer
 • Arbeta efter satta processer och guidelines
Vi söker dig som
 • Besitter mycket starka kunskaper i Excel där användning av formler är centralt
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna en som innefattar data
 • Är obehindrad i svenska och engelska
Det är meriterande om du har...

* Arbetat med master data tidigare

Som person är du:
 • Flexibel
 • Uthållig
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 100%
 • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se