Junior Linux System Administrator till växande Malmöbolag!

Junior Linux System Administrator till växande Malmöbolag!

Vill du jobba med sköna kollegor i supermoderna lokaler på ett växande bolag? Att medarbetarna titt som tätt ses för en AW är bara ett exempel på den goda stämningen som råder hos Skymill. Vi söker dig som har grundläggande kunskap inom Linux, gillar problemlösning och vill arbeta på ett bolag som verkligen satsar på sina medarbetare. Förutom att utvecklas i rollen som junior Linux System Administrator kommer du att lära dig mycket mer om cloudlösningar - Skymills expertområde! Är du den vi söker?

Information om uppdraget

Skymill är ett litet coolt konsultbolag som just nu växer så det knakar och därför söker vi dig som är i början av karriären och vill växa tillsammans med bolaget. Hos Skymill finns stort utrymme att ta ansvar och jobba med spännande tekniker och kunder! De sitter i World Trade Center - ett företagshotell med moderna lokaler, restauranger och arbetsytor. Gemenskap och samarbete är A och O. Att medarbetarna titt som tätt ses för en AW är bara ett exempel på den goda stämningen som råder hos Skymill.

Du kommer att jobba som konsult hos Skymill och vara anställd av oss på Academic Work. Skymills intention är att överrekrytera dig på sikt - förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior Linux System Administrator kommer du att arbeta nära Daniel som är ansvarig för det operativa arbetet och har stor teknisk kompetens. Tillsammans kommer ni att lägga upp en plan för hur du så bra som möjligt ska komma in i arbetet. Ingen dag är den andra lik i denna roll där din primära uppgift är att arbeta med uppdateringar, felsökning och problemlösning för att se till att plattformar hålls igång. Du kommer dagligen att jobba med med server setups, scripting i Python/Batch och databaser. Förutom ett nära samarbete med Daniel arbetar du också nära utvecklare, projektledare och när du är varm i kläderna kommer du också att ha mer kundkontakt. Skymill är experter på molnbaserade lösningar för deras kunder och du kommer därför att få lära dig mer inom detta område!

Vi söker dig som

Vi söker dig som genom utbildning eller tidigare arbete har erfarenhet av linuxmiljö och ett gediget intresse för rollen som junior Linux System Administrator. Du kan till exempel ha läst en eftergymnasial utbildning inom data-/systemvetenskap, fysik/elektronik eller YH-utbildning. Det viktigaste är att du vill utvecklas och arbeta på ett litet konsultbolag med familjär stämning! Vi tror att du:
  • har en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
  • har grundläggande kunskaper inom Linux och Python/Batch
  • har ett intresse för cloudlösningar
  • talar flytande engelska
Du kan vara nyexad men det är meriterande om du har arbetat i något år i en liknande roll. I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. För att trivas som bäst i rollen och hos Skymill tror vi att du gillar problemlösning, är flexibel och nyfiken på att lära dig mer inom området!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö, World Trade Centers superfräscha lokaler
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skymills önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se