Junior IT-support till Sveriges viktigaste företag inom förlossningsvård

Junior IT-support till Sveriges viktigaste företag inom förlossningsvård

Brinner du för teknisk support och vill arbeta med produkter som verkligen gör skillnad i samhället? Medexa söker förstärkning till sitt huvudkontor i Limhamn där de behöver just din kunskap och driv för arbetet med sina högteknologiska sjukvårdsprodukter.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Medexa ABs räkning en junior IT-support till deras kontor i Limhamn för att stötta upp med support, dokumentation och utveckling kopplat till högteknologiska sjukvårdsprodukter. Kunden är en stor aktör inom medicinsk teknik och IT, främst verksamma inom kvinnohälsovård och fosterövervakning. De är väl etablerade i Sverige och har sitt huvudkontor beläget i Limhamn.

MEDEXA är ett mångårigt och välkänt företag inom högteknologisk sjukvård med bakgrund inom ultraljud, magnetisk resonanstomografi och förlossningsvård. Bolaget bedriver idag försäljning inom kvinnohälsovård, däribland fosterövervakning, lakatmätare, kolposkop, och programvaror. De säljer även ultraljudsapparater, dentalprodukter och förbrukningsartiklar inom området.

Detta är ett konsultuppdrag som hanteras av Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Medexa, du erbjuds en tillsvidareanställning hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer dina dagar att vara väldigt varierande och du kommer att få ta del av en hel del olika arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Sätta ihop programpaket beställda av kunder
 • Ha kontakt med kunder och deras IT-avdelningar
 • Vara redo på att besvara frågor ifrån kunder angående nätverk och programpaket
 • Ge support så väl internt som externt
 • Vara med och ta fram tekniska manualer/dokumentation
Tjänsten passar dig som har hög social kompetens, gillar att jobba lösningsorienterat och som driver dina arbetsuppgifter framåt på ett ansvarsfullt sätt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tagit examen ifrån en eftergymnasial utbildning och gärna med inriktning mot IT/nätverk/system. Vidare ser vi även att du:
 • Talar svenska och engelska flytande
 • Har erfarenhet av Office 365
 • Har erfarenhet av SharePoint server
 • Har kunskap inom SQL
Det är meriterande om du:
 • Kan tala tyska
 • Utveckla i SharePoint
Som person ser vi att du är driven, kommunikativ och problemlösande ända ut i fingerspetsarna samt att du tycker det är roligt att ta på dig nya arbetsuppgifter samt att få ansvar och förtroende.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägning.
 • Omfattning: 8-17, Heltid
 • Placering: Limhamn, Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Medexas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Medexa är ett personligt, snabbfotat företag med fokus på medicintekniska produkter inom kvinno- och förlossningsvård. Med deras egna mjukvara Milou och noggrant utvalda agenturprodukter så är målet att skapa trygg och säker vård för kvinnor. Vägen dit är kantad av förstklassiga produkter som är lätta att förstå och använda. Men den är också byggd på ackumulerad kunskap om kundens vardag och deras initativ när det kommer till snabb service och support.