Junior Business Development Manager till Visumservice i Öresundsregionen

Junior Business Development Manager till Visumservice i Öresundsregionen

Visumservice är ett internationellt företag med en stark företagskultur som tror på talang och drivkraft. Om du har fallenhet för att bygga relationer och vill göra karriär samtidigt som du har kul på jobbet är detta en chans du inte vill missa! Här är möjligheten för dig med en bakgrund inom sälj att vara med på Visumservices fortsatta expansion i Öresundsregionen.

Information om uppdraget

Visumservice, vilket är ett dotterbolag till CIBT, är den ledande serviceleverantören för visum och andra konsulära tjänster inom den globala resebranschen. CIBT hjälper människor med dokument som krävs för att resa, arbeta, bo och besöka olika platser runt om i världen. Deras drivna och passionerade chefer och anställda arbetar hårt och vågar drömma stort, något som har resulterat i att verksamheten har fördubblats i storlek under de senaste fem åren. Tillväxten har varit global och CIBT har numera 60 kontor i 22 länder.

Vad kan då CIBT erbjuda? Förutom att vara ett mycket expansivt företag i en internationell miljö där deras säljavdelning har en central del i den framtida utvecklingen, så är det ett företag där varje medarbetare värderas oerhört högt och där prestationer synliggörs. För att fortsätta driva på tillväxten och expansionen spelar deras Business Development Managers en otroligt viktig roll. Academic Work söker nu för CIBTs räkning en Junior Business Development Manager vilken kommer att spela en avgörande roll för att driva den fortsatta expansionen och försäljningen i Öresundsregionen. Du kommer att tillhöra teamet i Köpenhamn, men arbeta både i Sverige och Danmark. På kontoret i Köpenhamn finns kollegor som representerar den operativa avdelningen samt en Country Manager och tillika din framtida chef.

Här får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation som präglas av snabba beslut och högt tempo då de verkar inom en ständigt föränderlig marknad.
Med en positivitet som är svårt att finna någon annanstans sticker de verkligen ut som en arbetsgivare som värnar om den individuella utvecklingen och strävar för karriärsbyggande.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visumservice.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Business Development Manager kommer du att arbeta med B2B-försäljning och primärt bearbeta kunder i Öresundsregionen, men även övriga kunder i Sverige och Danmark. Du kommer att hjälpa till med att bidra till en lönsamt växande försäljning genom en översyn av befintliga konton och utveckling av nya. Du skapar resultat och arbetar mot uppsatta och väl definierade mål. Du kommer att introduceras i arbetet med hjälp av coachning från Visumservices Country Manager för Danmark samt en Business Development Manager som är baserad i Stockholm.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta för att uppnå utmanande månatliga, kvartalsvisa och årliga mål
 • Hantera en stor kundbas med potentiella kunder
 • Bearbeta potentiella och nuvarande kunder med en målsättning kring att öka försäljningen i regionen
 • Genomföra kundmöten med nya och befintliga kunder för att skapa långsiktiga samarbeten
 • Utbilda potentiella kunder kring Visumservices servicelösningar
För rätt kandidat finns goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen och därmed fortsätta sin karriär på Visumservice & CIBT internationellt.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av konsulterande försäljning
 • Har ett B-körkort
 • Är obehindrad i svenska, danska samt engelska. Då du kommer att bearbeta både svenska och danska kunder i Öresundsregionen krävs det att du är obehindrad i båda språken. Att du är obehindrad i engelska är avgörande då du kommer att arbeta i en internationell organisation där all intern kommunikation sker på engelska.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att arbeta i Salesforce eller liknande CRM-system
 • Har en eftergymnasial utbildning inom uppsökande försäljning
I denna roll är det dina personliga egenskaper som väger tyngst. Som person drivs du av att arbeta resultatinriktat och du motiveras av att sätta upp och nå mål för att utvecklas. Du är självgående i ditt arbete och vill förstå marknaden för att kunna optimera ditt arbetssätt på bästa sätt. Du har lätt för att skapa nya relationer och trivs med att träffa nya människor och knyta nya kontakter. Det som skapar framgång i dina kundrelationer är ditt engagemang i varje enskild affär, där du på ett affärsmässigt sätt kan förutse behov och arbeta för att hitta nya lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: fast lön + rörlig bonus
 • Placering: Köpenhamn, men du kommer att bearbeta kunder i hela Öresundsregionen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visumservice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 50 års erfarenhet är CIBT och dess dotterbolag Visumservice den globalt ledande serviceaktören för hantering av visumansökningar och pass.