Jobba med API-utveckling och bidra till E.ONs satsning på förnybar energi!

Jobba med API-utveckling och bidra till E.ONs satsning på förnybar energi!

2025 kommer E.ON att erbjuda sina kunder 100 procent förnybar energi. Fantastiskt - eller hur!? Som ett led i detta behöver de också uppdatera och förnya tjänsterna de erbjuder sina kunder på webben. Monica arbetar som produktägare på E.ON och du har nu möjlighet att bli en del av hennes team som har en nyckelroll i arbetet mellan slutkund och systemen i backend. Vi söker därför dig som har 1-3 års erfaranhet av Java/API-utveckling och som vill arbeta på ett förtag som verkligen har en samhällsviktig funktion.

Information om uppdraget

Vi söker dig som har mellan ett och tre års erfarenhet av att jobba med Java/API-utveckling och som vill arbeta i ett glatt gäng med med stor kompetens inom området. Produktägaren Monica är ledare i det team du kommer att ingå i och hon beskriver sig som en ledare som är öppen och lyssnar in sina medarbetare. Hon ger teamet ett stort ansvar i projekten de jobbar med och trycker på vikten av hjälpas åt och att jobba som ett team.

Du kommer att arbeta som konsult på E.ON och på sikt finns möjlighet att bli överrekryterad så länge alla parter är nöjda med samarbetet. 2025 kommer E.ON att erbjuda sina kunder 100 procent förnybar energi och du har nu chansen att vara med på denna spännande förändringsresa!

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du och ditt team att arbeta agilt och enligt planering som sker kvartalsvis. Ni har en nyckelroll i utvecklingen av nya tjänster på E.ON:S webbplats eftersom ni är länken mellan slutkund och systemen i backend. Du kommer främst att arbeta med utveckling av API:er samt utveckling av bland annat säkerhetsplattform, fakturaflöden och tjänst för att teckna nya avtal. Hur dina arbetsdagar ser ut varierar och vissa dagar kommer du att lägga all din tid på utveckling medan andra dagar kommer att innebära flera möten med ditt team, processteam eller testare.

För att trivas så bra som möjligt i Monicas team tror vi att du är en person som gillar att ta ansvar för din egen utveckling, vågar ställa krav och samtidigt är mån om dina medarbetare i teamet. Du har en bra grund att stå på från din tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare men är nyfiken på att lära dig mer inom API-utveckling.

Vi söker dig som

Vi tror att du har:
  • har ett till tre års arbetslivserfarenhet av utveckling där du varit i kontakt med API:er och förstår logiken bakom
  • har goda kunskaper i Java, Swagger och Bitbucket
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av Tomcat, Jira och Confluence

Övrig information
  • Start: Efter årsskiftet
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork