Javautvecklare som vill känna sig @home

Javautvecklare som vill känna sig @home

Välkommen in i Netset-familjen! Här skapar vi marknadsledande e-handelslösningar, äter frukost tillsammans varje dag, utvecklar innovativ kod, spelar brädspel och skapar nära samarbeten med kunder. Kort och gott, gillar du programmering och är sugen på ett andra hem - sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Netset är marknadsledande i norden inom e-commerce och med över 20 år i branschen kan vi garantera expertis inom området - en riktig kunskapsbank för både dig som är nyexaminerad eller med flera års erfarenhet av utveckling och en nyfikenhet på e-handeln. På Netset hyllar vi varje individ och tar till vara på allas unika kompetenser, du ska ständigt känna att du utvecklas och få möta nya utmaningar. Vi uppmuntrar till engagemang av alla dess slag - gå med i vår löpgrupp, uttryck din kärlek för mörk vetemalt under ölprovningarna eller utmana ditt team i gymhörnan!

Du kommer att tillhöra ett team på fem personer som arbetar direkt mot ett urval av kunder - här får du kontinuerligt samarbeta direkt med kunder i hela Europa! Som ny på jobbet kommer du få tilldelat dig en mentor som kommer vara din stöttepelare under ditt första år, sen kanske det är din tur att bli mentor? Du kommer börja din karriär i vårt utbildningsprojekt där du som helt ny får uppgifter anpassade efter din nivå och succesivt tilldelas mer och mer ansvar. Alla utvecklarna sitter på huvudkontoret i centrala Malmö i gamla fina renoverade lokaler och givetvis finns det ett dedikerat spelrum.

Fråga gärna om personifierade legogubbar!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Netset.

Arbetsuppgifter

I rollen som Javautvecklare kommer du arbeta med hela utvecklingsprocessen, från planeringsstadiet till att sedan fokusera på utveckling, testning och implementation. Du kommer att arbeta med både Front- och Backendutveckling med primärt fokus på det senare. Varje dag börjar med stand up möten där ni går igenom dagens tasks, antingen arbetar ni i 14-dagars eller veckovis sprintar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Vara med och utveckla morgondagens applikationer inom e-handel
 • Diskutera kravspecifikationer med kund
 • Arbeta i nära samarbete med Netsets kunder och utveckla specifika kundanpassningar
 • Code reviewa andra
Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk examen inom IT
 • Har ett stort intresse för Javaprogrammering! Om du har bakgrund inom java, C#, C++ eller liknande är inte det väsentligaste så länge du är intresserad av att programmera i Java.
 • Är obehindrad i svenska och engelska - i både tal och skrift. Då kommunikationen med kunderna är oerhört viktig och mycket kontakt sker med både svenska och internationella kunder.
Länka gärna till din github i din ansökan, vi vill se vilka masterpieces du skapat! Det är meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling inom e-handel eller affärssystem.

För att trivas i rollen ser vi att du har en stark passion för utveckling och ny teknik. Vidare vill du alltid ta nästa steg för att lära dig ny kompetens och du sätter gärna upp mål som du arbetar hårt för att uppnå. Du trivs också med att ta ansvar för dina uppgifter och är alltid noggrann i dina åtagande så det du levererar blir rätt. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt. Slutligen motiveras du av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Placering: Malmö, 3 min promenad ifrån centralen!
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netsets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netset grundades 1998 och är ett renodlat teknikföretag med fokus på e-handel. Företagets affärsidé är enkel och innebär att skapa webblösningar som ger Netsets kunder förbättrad lönsamhet. Netset levererar primärt e-handelslösningar till stora och medelstora företag i IT-branschen. De har stor erfarenhet av att leverera lösningar som integrerar aktörerna i värdekedjan. Netsets e-handelslösningar är framgångsrika på den svenska, nordiska och engelska marknaden, bland kunderna återfinns bland annat ATEA, Telia, TechData och Ricoh. Idag är de 50 anställda på kontoret i Malmö, som ligger mycket centralt i vackra lokaler. För mer information om företaget, vänligen se www.netset.se.