Innesäljare till Tele2

Innesäljare till Tele2

Tele2 verkar på en marknad som kontinuerligt växer och utvecklas där även kundernas behov förändras med marknaden. Som Innesäljare kliver du därmed in i en utvecklande roll där du blir en viktig bricka för organisationens fortsatta framgång. Om du motiveras av att knyta relationer, se tydliga resultat av ditt arbete och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team tror vi att Tele2 är arbetsplatsen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Tele2s räkning en Innesäljare till deras verksamhet i Malmö.

Hos Tele2 kommer du till en arbetsplats som präglas av en stark teamkänsla där alla bidrar och stöttar varandra. Företaget skapar möjligheter för dig att utvecklas men där du själv i stor utsträckning har möjlighet att påverka framfarten. För rollen som Innesäljare letar Tele2 efter dig som precis som det övriga teamet utstrålar en tävlingsanda, är självgående och tycker om att bygga upp långsiktiga relationer. Givetvis krävs en förmåga att identifiera och ta action på behov och möjligheter, och dessutom ett fokus och en affärsförståelse. Du motiveras av en roll med mycket ansvar där utförandet och kvaliteten på ditt arbete gör stor skillnad för både dina kunder, dig och Tele2. Vi letar helt enkelt efter dig som lägger stort engagemang i ditt arbete och har ett genuint intresse av att utvecklas inom försäljning.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tele2.

Arbetsuppgifter

Som Innesäljare kommer du via telefon hjälpa företag att få bättre kommunikationslösningar genom Tele2s produkter. Du bearbetar och utvecklar befintliga kunder och kontaktar varma leads för att bygga upp din egen kundstock och skapa långsiktiga relationer till dina kunder. Du kommer få en gedigen introduktion till rollen genom utbildningar i produktsortimentet och genom att gå bredvid dina mer erfarna säljkollegor för att ges de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik i rollen. Det finns tydliga mål och en tydlig utvecklingsplan för din fortsatta karriär inom bolaget där Tele2 aktivt hjälper dig med utvecklingen genom kontinuerlig coachning och utbildning längs hela vägen.

Vi söker dig som

För tjänsten som Innesäljare söker vi dig som tidigare arbetat med telefonförsäljning B2B. Dina tidigare erfarenheter är därför viktiga men vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för rollen. Vi ser därför gärna att du tillsammans med din ansökan motiverar varför just du passar i denna roll hos Tele2!

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön + provision
  • Placering: Centrala Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se