Innesäljare som kan reprsentera expansiv bank med förstaklassig kundservice

Innesäljare som kan reprsentera expansiv bank med förstaklassig kundservice

På MyMoney är det en självklarhet att allting börjar med deras medarbetare, talangerna bakom verksamheten! Företaget har flyttat till nya fräscha kontor i centrala Malmö och är redo för en otrolig expansion, och vill ha med dig på tåget som är redo att redan nu som student kickstarta karriären med värdefulla erfarenheter för framtiden! I denna roll får du chansen att sälja till både potentiella och befintliga kunder men också ha mycket kontakt med banker och följa upp kundsamarbeten. Ta chansen att komma in på ett spännande företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter och där du kommer spetsa din kommunikativa förmåga!

Information om uppdraget

Academic Work söker två studenter som ska arbeta som innesäljare på MyMoney i centrala Malmö. MyMoney är experter på billån och anpassar billånet efter vilken bil som köps och vem som köper den. Idag jobbar det 15 personer på kontoret i Malmö varav sju stycken i säljteamet. De sitter i nya, fräscha lokaler i centrala Malmö och gemenskap och öppenhet är något som värdesätts högt. Det är högt i tak och du uppmuntras komma med förslag på förbättringar och förändringar som kan effektivisera deras processer och arbetssätt.

Detta uppdrag är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MyMoney. Vi söker efter dig som ser långsiktigt på denna anställning och som vill utvecklas på företaget.

Du kommer att arbeta cirka två dagar i veckan parallellt med dina studier. Arbetstiderna är flexibla men du ska kunna arbeta på söndagar. Jobbar du på vardagar kommer du arbeta mellan 09 - 20, och jobbar du på helger kommer du att arbeta mellan 11-15. Företaget har även sommarbemanning, därmed måste du också kunnar arbeta i sommar.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du att representera My Money vilket är en otroligt viktigt del i verksamheten. Med telefon och dator som arbetsredskap hjälper du såväl nya som äldre kunder med frågor kopplat till lån och företagets verksamhet. Du kommer till exempel att:
 • Kontakta potentiella företagskunder
 • Ha löpande kontakt med banker för att ta fram bästa möjliga lösning för kunden
 • Skapa offerter till kunder
 • Följa upp kundsamarbeten
Jobbet passar dig som är orädd, driven och ambitiös. Du tvekar inte på att lyfta luren, har massor med energi och är duktig på att skapa goda relationer med kunder.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Är flytande i svenska, i både tal och skrift, då inriktningen är den svenska markanden
 • Har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
 • Kan arbeta crika 2 dagar i veckan och speicfikt på söndagar, och har möjlighet att arbeta i sommar
Det är meriterande om du har arbetat med innesälj eller kundtjänst/kundservice tidigare.

Som person är du social, orädd och säljinriktad. Du är väldigt ambitiös och utmanar dig själv för att utvecklas. Du är bekväm med att prata i telefon och har lätt för att skapa förtroende hos kunderna. Att ge service i världsklass är självklart för dig och du gör alltid det lilla extra för att göra kunden helt nöjd med ert samarbete.

Vidare tycker du om att jobba som ett team, tvekar inte på att stötta upp teamet när det behövs och bidrar alltid till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du ser detta som en fantastisk möjlighet att få kickstarta din karriär på.

Övrig information
 • Start: Juni 2018.
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan och även sommarjobb.
 • Placering: Centrala Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MyMoney startades eftersom de tyckte att de stora bankerna hade "tappat bollen". De såg att det fanns stora möjligheter att förbättra något. Företaget kan verkligen billån och tycker att kunden förtjänar den bästa servicen. De försöker alltid att vara kreativa och hitta lösningar som passar kunden och hos MyMoney får du alltid en personlig kontakt som hjälper dig i ditt beslut. Läs mer om MyMoney på deras hemsida.