IT-inriktad marknadsassistent

IT-inriktad marknadsassistent

Nu har du möjlighet att bli en del av IT-konsultbolaget Langia med fokus på E-Commerce! För tjänsten som marknadsassistent söker vi dig som är kommunikativ, initiativtagande och som har ett högt engagemang för det du tar dig an. Rollen erbjuder stort ansvar över företagets marknadsaktiviteter och letar du efter ett meriterande jobb vid sidan av dina studier samt under sommaren kan du vara den vi söker. Sök tjänsten idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Langias räkning en marknadsassistent med ett IT-intresse. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Langia. Starten på uppdraget är i början av juni och vi ser gärna att du är tillgänglig ca 2 dagar i veckan och vill jobba över sommaren.

Langia grundades med en filosofi om kvalité i första hand och en strategi för att överträffa IT-generalister och globala konsultgiganter i varje del av deras leverans. Idag erbjuder bolaget stolt en pool av ledande SAP Commerce-kompetens med duktiga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testspecialister som kan stärka företags team för längre eller kortare tidsperioder.

Arbetsuppgifter
 • Copy writing - förbereda och upprätta e-postkampanjer
 • Research för att identifiera leads
 • Social selling
 • Följa och utveckla plattformarna - SAP Commerce, Google Ads, Google Analytics, SEO
Andra marknadsrelaterade arbetsuppgifter kan tillkomma allt eftersom arbetet fortskrider och desto mer varm i kläderna du blir.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Exempelvis studerar du marknadsföring, kommunikation, ekonomi, Industriell ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du har kommit en bit på dina studier med ca 1 år kvar
 • Har mycket god förmåga att uttrrycka dig i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och/eller försäljning samt om du är bekant med SAPs lösningar, Google Ads, Google Analytics och SEO.

Som person är du:
 • Intitiativtagande
 • Självgående
 • Har god kommunikation- och samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Början av juni
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan. Både heldagspass och halvdagspass fungerar. Möjlighet till heltid under sommaren
 • Placering: Lomma/Distans
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se