IT Automation utökar teamet och söker sin nästa juniora automationsingenjör till Malmö!

IT Automation utökar teamet och söker sin nästa juniora automationsingenjör till Malmö!

Är du en person som har ett stort självdriv och är ansvartagande? Tycker du dessutom att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du får jobba med intressanta tekniska utmaningar inom automation i såväl nationell som internationell miljö? Då har du här chansen till en perfekt tjänst för dig! IT Automation växer och behöver utöka sitt team med en automationsingenjör till Malmö! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior automationsingenjör med stort självdriv till IT Automation i Malmö.

IT Automation är ett innovativt företag med en av marknadens vassaste kompetenser på 800xA och SattLine med en imponerande meritlista i teamet. De arbetar främst med kunder inom livsmedel-, läkemedel-, infrastruktur- och kraft/värme-industrin. Företaget utvecklar även egna mjukvaruprodukter för den tillverkande industrin, där det finns ett stort behov av att kunna hantera stora mängder data, analysera, rapportera, dokumentera och möjliggöra korrekta beslut. IT Automation satsar på att bli ett av de främsta företagen i sin bransch och behöver därför fylla på med ännu mer kompetens!

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos IT Automation. Uppdraget kommer att vara på heltid och IT Automation ser långsiktigt på uppdraget. Det finns goda möjligheter till att på sikt bli anställd direkt av IT Automation, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior automationsingenjör på IT Automation kommer du bli erbjuden varierade arbetsuppgifter. Beroende på vilka projekt och kunder som IT Automation har igång för tillfället kan ditt jobb innebära antingen att du sitter ute hos kund på deras avdelning där du får jobba med automation i deras projekt. Alternativt kommer du att få arbeta in-house hos IT Automation och delta i projekten där. Dina arbetsuppgifter kommer då att innehålla alla faserna i ett projekt inklusive installation hos kund samt konsulting. I arbetet kommer det att tillkomma en del resor, ca 50 dagar per år, så du som söker bör trivas med att resa och att få komma ut och träffa kunderna på plats.

Tjänsten passar dig som vill vara med och bidra till att IT Automation lyckas bli en av de främsta aktörerna i sin bransch. Tjänsten passar även dig om du är ansvartagande och tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt. Du bör även vara initiativtagande och serviceinriktad.

Vi söker dig som

är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning inom automation

har god förståelse för automation och produktion

har god IT-kunskap där virtuella miljöer, operativsystem, industriell kommunikation etc. är något du använder dagligen

är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift, då den interna och externa kommunikationen kräver det

har körkort

Det är meriterande om du har kompetens och dokumenterad erfarenhet på ABB 800xA alternativt SattLine.

Övrig information

Start: Under våren 2019

Omfattning: Heltid, 8.00-17.00

Placering: Malmö

Kontaktuppgifter: Linn Gustafsson, konsultchef

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IT Automations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till mal07@academicwork.se.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT Automation är ett innovativt automationsföretag beläget i Malmö och Karlshamn. Här hittar du ett engagerat team av ingenjörer som brinner för att hitta lösningar på de utmaningar och behov som finns i den tillverkande industrin idag och imorgon. IT Automations mål är att kunden ska känna att ett samarbete tillsammans med dem ger mer tillbaka än vad man har investerat. De tror på att skapa ömsesidigt förtroende och långsiktiga relationer med sina kunder och det gör de genom att alltid stå på tå och jobba kundfokuserat. IT Automations geografiska område är främst i Skandinavien men de har kunder i flertalet länder i norra Europa så som Tyskland, Irland, Nederländerna etc.