Hej elkonstruktör!

Hej elkonstruktör!

Nu är Rejlers Industry i Skåne ute efter en elkonstruktörs-stjärna som vill bli en del av deras sammansvetsade och kompetenta team. Här får du ett stort ansvar för att driva ditt eget arbete med stöd av dina seniora kollegor på ett expansivt företag som bryr sig om sin personal. Rejlers växer inom branschen för teknikkonsulter. Om du vill växa med dem - sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två elkonstruktörer till Rejlers Sverige AB med placering i Malmö eller Kristianstad. Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: Energy, Buildings, Industry, Telecom och Infrastructure. Idag arbetar 2000 medarbetare på ca 80 olika orter i Norden. Rejlers växer snabbt och har en aggressiv tillväxtplan där personalstyrkan nu utökas och processen med att bygga ett ännu starkare varumärke och göra ett ordentligt avtryck på ingenjörskartan är i full gång!

På Rejlers får du det bästa av två världar: arbeta på ett av Sveriges mest framgångsrika bolag för teknikkonsulter i en expansiv fas, samtidigt som stämningen är familjär och det finns en personlig touch på allt som görs. Som gruppchefen Magnus uttrycker det Vi är ett litet och stort företag i ett och samma paket. Förutom detta är Rejlers ett företag som satsar mycket på sin personal i form av hälsovård, träning, aktiviteter och andra förmåner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller få en direktanställning hos Rejlers, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I Malmö och Kristianstad finns teamet med bland annat elkonstruktörer som jobbar i olika projekt som styrs av kundens behov. Som elkonstruktör kommer du arbeta med att skapa ritningar för all elektronik som skapar liv i byggnader vilket innefattar både kontor, bostadshus, industrier och offentliga miljöer. Oftast är du med hela vägen i projekten från start med att ta emot en förfrågan till att sedan planera och genomföra.

Du kommer till exempel att:
 • utföra konstruktions- och dokumentationsarbete
 • utföra materialspecifikationer och materialinköp
 • delta på kund- och projektmöten, göra kundbesök och besöka siter
 • vara uppdaterad på gällande standarder och föreskrifter som berör ritningar, dokumentation, utförande och dimensionering
Vi söker dig som
 • har praktisk erfarenhet av och kunskap om el och konstruktion. Du kan till exempel vara elingenjör från YH eller ha jobbat som elektriker och kompletterat med utbildningar inom konstruktion
 • har erfarenhet av att använda CAD-program från utbildning eller yrkesliv
 • innehar b-körkort
 • obehindrat talar och skriver svenska och engelska för intern och extern kommunikation och dokumentation
Som person har du lätt för och trivs med att samarbeta och få god kontakt med såväl kunder som kollegor. Vi ser också att du som person är strukturerad och har en förmåga att planera din egen tid och driva ditt arbete framåt. Genom detta tror vi att du kan leverera till kunden enligt överenskommen tidsplan och i rätt omfattning. Till sist är det av största vikt att du är noggrann i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 6 månader visstidsanställning med stor chans till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Malmö eller Kristianstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se