Handläggare inom bostadsanpassning till Svedala Kommun!

Handläggare inom bostadsanpassning till Svedala Kommun!

Är du student och söker ett meriterande extrajobb paralellt med dina studier? Eller har du kanske byggteknisk kompetens och/eller är utbildad arbetsterapeut, rehabingenjör eller sjuksköterska? Vi söker nu dig som vill vara med och bidra med din kompetens för att skapa möjligheter för de människor som är i behov av skräddarsydda lösningar till sina hem.

Information om uppdraget

Academic Work söker en bostadsanpassningshandläggare till Svedala Kommun med omgående start. Uppdraget kommer vara på deltid, 1 - 2 dagar i veckan och löpa till årsskiftet initalt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som bostadsanpassningshandläggare kommer du handlägga ärenden som gäller ansökningar om bostadsanpassningsbidrag. Du kommer arbeta självständigt och ha tät kontakter med fastighetsägare, entreprenörer, arbetsterapeuter och sökande. Arbetet är varierande och du kommer till exempel att:
 • Ge teknisk rådgivning samt genomföra för- och slutbesiktningar
 • Genomföra hembesök och hitta praktiska lösningar på bostadsanpassningar
 • Bedöma intyg och upprätta åtgärdsförslag
 • Göra bedömningar av kostnader samt beställa entreprenadarbeten
Vi söker dig som
 • Har byggnadsteknisk utbildning, är utbildad arbetsterapeut sjukgymnast, byggingenjör/rehabingenjör, sjuksköterska eller studerar något av ovanstående
 • Är flytande i svenska, i både tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Har B - körkort
Det är meriterande om du:

* Har arbetslivserfarenhet av bostadsanpassning och/eller myndighetsutövning

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper. Att handlägga och besluta i bostadsanpassningsärenden är myndighetsutövning vilket ställer stora krav på rättssäkerhet. Av denna anledning är det viktigt att du som person visar omdöme vid uttalanden, ageranden och beslut. Du är ansvarstagande och har en förmåga att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 1 - 2 dagar i veckan
 • Placering: Svedala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svedala Kommun är en kommun som arbetar för att skapa möjligheter för barn, elever, vuxna, äldre, familjer, för gator, växter och hus. De värderar tillit och balans i livet. Svedala är en kommun som vågar tänka nytt, sätter höga mål och vill vara ledande inom arbetet för integration av mångfald.