Frontendutvecklare till Bygghemma

Frontendutvecklare till Bygghemma

Bygghemma söker dig som vill arbeta med ett team som gillar att jobba med lösningar på hög nivå för att ständigt utveckla och förbättra köpupplevelsen för kunderna.

Information om uppdraget

Bygghemma är Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter. Genom vår webbshop, som kompletteras och understöds av fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, som till exempel installation och montering, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända varumärken.

Bygghemmas huvudkontor ligger i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Vi är en del av BHG Group, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Inom BHG ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, nordicnest.se, trademax.se, chilli.se och taloon.com och över 70 butiker och visningsbutiker.

Du kommer att jobba i vårt team med duktiga utvecklare som arbetar med den senaste tekniken och ramverken för att utveckla vidare marknadens bästa e-handelsupplevelse.

Vi har en modern och egenutvecklad e-shop för att kunna optimera sidan för våra behov och kunder. Dina och avdelningens uppgifter är att utveckla plattformen för att ständigt förbättra köpupplevelse och effektivisera våra flöden.

Vi erbjuder
 • En omväxlande och lärorik roll inom IT-avdelningen och får chansen att utvecklas med dina kollegor
 • Bygghemma är ett bolag som vill vara bäst, hela vägen från den som pratar med kunden till dig som utvecklare. Vi jobbar i e-handelns framkant, både vad gäller teknik men också komplexitet, vi löser helt enkelt svåra problem. Du får vara med och forma dessa lösningar, inte bara implementera någon annas lösning, det då man lär sig som mest.
 • Det finns ett väldigt stort utrymme för idéer och goda möjligheter att vara med och påverka arbetet kring förbättringar av lösningar och vår affär
Arbetsuppgifter
 • Du kommer jobba i vårt team med duktiga utvecklare i en av Nordens största e-handel där vi har en modern och egenutvecklad sajt för att kunna optimera sidan för våra kunders behov
 • Dina och avdelningens uppgifter är att utveckla plattformen för att ständigt förbättra köpupplevelse och effektivisera våra flöden
Vi söker dig som
 • Har minst 4 års erfarenhet av utveckling och har jobbat med ett antal olika lösningar
 • Har kunskap i React, TypeScript, .NET och C#
 • Har kunskap i MongoDB och SQL
Vi söker dig som är
 • Anpassningsbar
 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö eller Oskarshamn
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se