Flerspråkiga studenter till marknadsföringsuppdrag

Flerspråkiga studenter till marknadsföringsuppdrag

Är du student och talar arabiska, tigrinska, dari, persiska, somaliska, engelska eller spanska? Är du en utåtriktad person som vill vara med och inkludera fler i det svenska samhället? Då har du hittat rätt. Kommunikationsbyrån KAPI söker flera studenter som vill arbeta med att informera om deras kunder och genomföra undersökningar. Tjänsten är flexibel och ger dig en insikt i olika branscher. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker flera personer på deltid till KAPI i Stockholm, Göteborg och Malmö. Detta är ett extrajobb och vi ser därför att du är studerande och vill arbeta ett par timmar extra i veckan. Arbetstiderna är mellan 10-17 och du har möjligheten att arbeta när du kan efter ditt skolschema. Tjänsten innebär att du kommer ansvara för att informera om KAPIs kunder på samlingsplatser på stan. Du kommer att få arbeta med olika kunders marknadsföring och få en bra insikt i andra branscher och myndigheter. Några av KAPIs kunder är Halebop Locall, Lernia och Information Sverige.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KAPI. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta i olika projekt för KAPIs kunders räkning.

Du kommer till exempel att:

Informera om KAPIs kunder på svenska och andra språk vid samlingsplatser (exempelvis caféer, centrum, universitet och bibliotek)

Lämna foldrar och sätta upp affischer vid samlingsplatser

Genomföra intervjuer/undersökningar för KAPIs kunder

Du kommer att få träffa olika sorters människor och arbetet kommer mestadels genomföras utomhus så det är viktigt att du är flexibel. Arbetet kräver att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Rollen innebär mycket eget ansvar då du både med kollegor men också självständigt ser till att åka mellan samlingsplatser för att utföra arbetet. Du kommer att få en introduktion inför din start och ha täta uppföljningar med din arbetsledare på plats.

Vi söker dig som
  • Är studerande på en eftergymnasial utbildning
  • Har god kommunikativ förmåga på svenska samt arabiska, somaliska, tigrinska, dari, persiska eller spanska
Det är meriterande om du:

Har körkort

Studerar inom marknadsföring

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: 6 h/v med möjlighet till att arbeta mer
  • Lön: Timlön
  • Placering: Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KAPIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAPI AB är en kommunikationsbyrå som arbetar med inkluderande kommunikation med fokus på Sveriges språkliga och kulturella mångfald. De hjälper myndigheter och företag som vill marknadsföra sig till utrikes födda personer i Sverige. KAPI arbetar både med undersökningar och producerar kampanj- och informationsmaterial för alla kanaler på lätt svenska och olika språk.

Få en känsla av KAPI som företag nedan: