First line support i centrala Malmö!

First line support i centrala Malmö!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service eller support? Är du en problemlösande och serviceminded person som brinner lite extra för IT? Då är tjänsten som Service Desk Agent är något för dig.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en IT intresserad Service Desk Agent till deras kontor i Malmö. Du kommer arbeta i ett stort internationellt IT-företag i en arbetsmiljö med högt i tak och framåttänk. Ett av deras primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder vilket du som Service Desk Agent aktivt kommer arbeta med och kunna påverka. Du har därför en viktig funktion som Service Desk Agent då tjänsten innebär att du ofta kommer att vara den första kontakten utåt och möta kunder som är i behov av support.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [mal04@academicwork.se]

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent är ditt huvuduppdrag att ge service och support inom IT och anpassa lösningar efter kundens behov.

Du kommer till exempel att:
  • Genomföra felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.
  • I rollen har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support.
  • För att kunna göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal.
Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med: Windows 7/10, Citrix, Outlook och Exchange, Active Directory, MS Office och Exchange, Nätverk, VPN, mobilt bredband, Skrivare och skrivarhantering, Hårdvarurelaterade frågor och Office365.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av supportfunktion eller servicefunktion
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av supportfunktion gärna inom IT men det viktigaste är att du har en serviceminded och lösningsfokuserad inställning i ditt arbete. Det är också meriterande om du har erfarenhet av Office365

Övrig information
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork