Service desk agent

Service desk agent

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service eller support? Är du en problemlösande och serviceminded person som brinner lite extra för IT? Då är tjänsten som Service Desk Agent är något för dig.

Information om uppdraget

Du kommer arbeta på ett stort internationellt IT företag i en arbetsmiljö med högt i tak och framåttänk. Ett av deras primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder vilket du som Service Desk Agent aktivt kommer arbeta med i din roll. För dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att gå vidare till andra roller på sikt, till exempel second line eller team leader.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent är ditt huvuduppdrag att bidra med service och support inom IT och telefonen är ditt som främsta arbetsverktyg. Du kommer till exempel att:
  • genomföra felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.
  • i rollen har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support.
Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med:
Windows 7/10, Citrix, Outlook och Exchange, Active Directory, MS Office och Exchange, Nätverk, VPN, mobilt bredband, Skrivare och skrivarhantering, Hårdvarurelaterade frågor och Office365.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...
  • Har tidigare erfarenhet av supportfunktion eller servicefunktion
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av supportfunktion gärna inom IT men det viktigaste är att du har en serviceminded och lösningsfokuserad inställning i ditt arbete.

Tjänsten passar dig som är serviceminded, gillar problemlösning och har ett intresse av IT. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se