Finsktalande Administratör

Finsktalande Administratör

Ett företag med stor tillväxt, engagerade medarbetare och visionen att förbättra livsvillkoren för människor världen över - så kan vår kund beskrivas. Bolaget utvecklas ständigt och därför söker nu Academic Work efter en administratör med öga för detaljer och som gärna tar ett helhetsansvar.

Information om uppdraget

Som anställd hos vår kund, som är ledande inom produkter för vård och omsorg, kommer din arbetsmiljö präglas av entreprenörskap och kundfokus. I rollen som Business Support Administrator kommer du att uppfylla en viktig funktion med kontaktytor mot servicetekniker, säljare, projektavdelningen och dina närmsta kollegor inom support. Samtidigt kommer du vara företagets kontakt för viktiga kunder i norra Sverige och hela Finland.

Inom företaget kommer du få kontinuerlig stöttning - samtidigt som det förväntas att du genom din egen utveckling bidrar till organisationens mål i stort.

Du erbjuds

Ett uppdrag med god chans till överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

En arbetsmiljö som har korta beslutsvägar, kommunikation som är ärlig, och kollegor som tycker om att ha kul på jobbet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Orderhantering: registrera inkommande beställningar, kontrollera och skicka fakturor samt arkivering
 • Beställningar: beställning av leveranser, registrering av bekräftelser och fakturor
 • Service: erbjuda förstklassig service internt genom bland annat SharePoint och CRM-system samt åt kunder extent via telefon, webbshop och mail
 • Avtal: kontrollera och administrera kontrakt, avtal, projekt och säljorders
 • Supporta och administrera orders ifrån säljavdelningen
Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat i finska, svenska samt engelska då dessa språk kommer användas i det dagliga arbetet
 • Har en gymnasieexamen
 • Är en van datoranvändare och är erfaren inom MS Office
 • Har erfarenhet av att arbeta med avtal: exempelvis genom ett kundcenter eller som ordermottagare
 • Tidigare har arbetat i en administrativ roll
Belastningsregister kommer krävas

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Kommunikativ
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid 08:00 - 16:30

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se