Financial Manager till Advenica

Financial Manager till Advenica

Advenica är ett av de fyra internationellt högst ställda bolagen inom Cyber Security-branchen! Med säte i Malmö och världen som spelplan fortsätter börsnoterade Advenicas tillväxtresa. Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Det finns nu en möjlighet för dig som Financial Manager att vara med på denna resa i en roll som inkluderar både det operativa som det strategiska arbetet! Ta omgående chansen att vara en nyckelspelare i den fortsatta expansionen av företagets finansiella ställning framåt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Advenicas räkning en Financial Manager till sin ekonomiavdelning i Malmö. Beläget i nya lokaler i centrala Malmö har Advenica sitt kontor, kontoret med de stora möjligheterna! Här möts du av stolta medarbetare som med ett högt engagemang och i ett nära utbyte dagligen fortsätter att driva företagets framgångshistoria vidare.

Advenica är ett expansivt börsnoretat företag med ett högt anseende inom sin branch vilket även ställer höga krav på ekonomiavdelningen. Positionen som Financial Manager är en betydande nyckelfunktion som omfattar ett ekonomiarbete mot flera marknader internationellt men även ett nära samarbete med CFO. Ett av Advenicas framgångsrecept som marknadsledande bolag har varit deras nyskapande i ett nära utbyte över organisationens avdelningar. På Advecnia som Financial Manager får du utan tvekan daligen utmanas och utvecklas i en positiv miljö där du har möjligheten att påverka.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Advenica. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provasntällning om sex månader på Academic Work. I detta uppdrag finns det mycket goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Financial Manager kommer du ansvara för bolagets redovisning och bokslut med tillhörande analyser och uppföljning. Det finns stora möjligheter inom företaget och det är du som person som avgör din egen utveckling.

Du kommer till exempel att ansvara för:
 • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
 • Lön
 • Skattedeklaration & moms
 • Olika typer av ekonomisk rapportering & uppföljning
 • Revision och årsredovisning/IFSR
 • Kassaflödesrapporter och analyser
 • Kund- och leverantörsreskontra
Vi söker dig som
 • Trivs och har förståelse för en bred ekonomiroll i ett mindre företag med tillväxtplaner
 • Akademisk utbildning såsom civilekonom eller motsvarande
 • Har minst tre års erfarenhet av det löpande ekonomiflödet samt har varit med och genomfört årsbokslut
 • Kunskaper i Excel, Navision och ComTech
 • Pratar flytande engelska och svenska.
Det är fördelaktigt om du har genomfört årsbokslut självständigt samt ansvarat för analyser och uppföljning.

Som person tar du initiativ till vad som behöver göras och tvekar du inte på att kavla upp ärmarna för att få jobbet utfört. Du har koll på ekonomi- och redovisningsområdet och har alltid arbetat på ett strukturerat sätt. Det ligger i din natur att se lösningar och inte problem och du har lätt för att samarbeta med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Omgående,
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Advenicas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vår teammail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Advenica och deras tjänster