Facility Administrator till kund i centrala Malmö

Facility Administrator till kund i centrala Malmö

Här erbjuds du en arbetsplats med härliga kollegor och god stämning. Vår kund som sitter i centrala Malmö behöver stärka sitt team med en Facility Administrator. Du, tillsammans med deras Office Assistant, kommer att vara de som ansvarar för stor del av det som rör den dagliga verksamheten på kontoret. Du kommer till exempel hjälpa till med att organisera kontorsomflyttningar, fixa passerkort, ansvara för beställningar och administrera felanmälningar och förbättringar av kontoret. Rollen är på 75 % och passar dig som trivs i en social roll med många kontaktytor både internt och externt. Start för uppdraget är snarast, och urval sker löpande så sök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Facility Administrator till vår kund i centrala Malmö. Vår kund har två kontor med några minuters minuters promenad mellan, och du kommer att arbeta med båda kontoren. Du erbjuds en härlig, innovativ arbetsplats med internationell prägel och en stark teamkänsla bland kollegorna.

Tjänsten är på 75 % och arbetstiderna är främst förlagda till eftermiddagar. Tillsammans med din närmsta kollega, som främst arbetar förmiddagar, ansvarar ni för att det finns någon på plats varje dag mellan 8.00 17.00. Det är därför viktigt att du kan vara flexibel med arbetstider, så ni gemensamt får verksamheten att fungera optimalt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer initialt att vara 2 månader. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Facility Administrator kommer du arbeta nära kontorets Office Assistant. Arbetsuppgifterna kommer att variera över tid så du behöver vara beredd på att snabbt ändra fokus och att hugga i där det behövs.

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera omflyttningar på och mellan kontoren
 • Hantera kontakten med olika leverantörer
 • Hantera felanmälningar, följa upp samt kontrollera utförda tjänster på kontoret
 • Bistå i planering och utförande av aktiviteter
 • Vara aktiv i den fysiska delen av arbetsmiljöarbetet
 • Samla ihop krav från verksamheten på kontorsmiljön, ta reda på kostnader och presentera för ledning.
 • Arbeta med allmän internservice så som t.ex. hantera passerkort, ge information och viss administration
Denna tjänst passar dig som trivs i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Rollen passar även dig som trivs med varierade uppgifter och som älskar att ge förstklassig service. Du erbjuds en utvecklande och rolig arbetsplats där man ser och värdesätter sina medarbetare.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasieutbildning, men vi ser gärna en KY utbildning inom Facility Management eller likande
 • Har minst två års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med koordinerande arbetsuppgifter och många kontaktytor
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta då båda språken kommer att användas i ditt dagliga arbete
Som person är du ansvarstagande, självgående och en riktig doer. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och du har inga problem att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är prestigelös, bra på att samordna och koordinera arbetsuppgifter samt är mån om att alltid ge toppklassig service till både kollegor och besökare. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 75 % i minst två månader
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork