Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar Skåne

Försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar Skåne

Vi söker nu dig som vill växa med Länsförsäkringar Skåne och vill du vara med på deras resa till att bli världens mest kundorienterade företag inom bank och försäkring! Vi letar förstärkning till deras försäkringsteam i Malmö och detta är en tjänst för dig som drivs av försäljning och service samt har beslutsamhet att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Välkommen in i ett team där målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet!

Information om uppdraget

I Länsförsäkringsgruppen finns 6 400 medarbetare som jobbar för att deras 4 miljoner kunder inom bank, försäkring och pension ska få den allra bästa kundupplevelsen samtidigt som de har kul på jobbet. På kontoret i Malmö sitter man i ett öppet landskap där det är högt i tak och en fantastiskt havsutsikt! Som ny på jobbet kommer du att påbörja din tid på Länsförsäkringar Skåne i ett utbildningsteam med samtliga nyanställda. Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. Efter din introduktion kommer du att bli placerad i ett av de 3 försäkrings-teamen. Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är självklar.

Arbetsuppgifter

I rollen som försäkringsrådgivare blir du en nyckelspelare i Länsförsäkringar Skånes framgångsarbete med att skapa hög kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med försäljning av deras produkter inom försäkring och din huvudsakliga arbetsuppgift är att bemanna inkommande telefonslinga samt olika kanaler inom skrift mot privatkunder.

För att trivas i rollen gillar du att arbeta mot uppsatt individuell- och teambudget som kontinuerligt följs upp genom möten kring försäljning, arbetssätt och kundnöjdhet. Du är nyfiken och gillar att arbeta proaktivt genom att ringa upp potentiella kunder och identifiera nya behov

Vi söker dig som
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete
 • Har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken som detaljhandeln, mäklare eller kundtjänst
 • Kan påbörja din anställning den 1 september 2022
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med försäkringar och är insatt i försäkringsbranschen
 • Har en eftergymnasial utbildning
Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Serviceinriktad
 • Relationsskapande
 • Flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information
 • Start: 1 september
 • Omfattning: Heltid
 • Schema: Flexibel schemaläggning mellan 8:00-19:00
 • Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
Information gällande din ansökan

Det första steget i rekryteringsprocessen består av ett antal psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna

Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information

MiNT är ett personlighetstest som mäter tre olika egenskaper som vi vet spelar stor roll i arbetslivet. Dessa handlar om hur strukturerad och planerad man är, hur man kommunicerar med andra personer och hur man hanterar stress och press. Testet tar 15 minuter att genomföra.

Map är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra

Information gällande vidare rekryteringsprocess

* Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, genomföra alkohol- och drogtest, kreditupplysning där det inte får förekomma någon anmärkning. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du är ostraffad och blir godkänd av Länsstyrelsen. Att få detta godkännandet tar upp till fyra veckor och är det sista steget i rekryteringsprocessen. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) som heter "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret" på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringar Skånes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Länsförsäkringar Skåne här