Fältsäljare mot detaljhandeln till Företagslänken

Fältsäljare mot detaljhandeln till Företagslänken

Här är tjänsten för dig som vill utmana dig själv och se att det lönar sig direkt! Ditt driv kommer vara den största framgångsfaktorn i denna roll. Här erbjuds en kombination av snabb försäljning och stort eget ansvar med fantastiska utvecklingsmöjligheter för framtiden - ansök nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en fältsäljare för Företagslänkens räkning som är importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden, de fungerar idag som grossist gentemot b.la. matbutiker, bensinmackar, och bilverkstäder.

Företagslänken erbjuder dig en rolig tjänst med snabba avslut, där de ständigt jobbar med produktutveckling för att leverera det senaste på marknaden. Utöver detta så växer företaget snabbt och med en stark kurva uppåt i sin försäljning så söker de idag tillskott till sin säljstyrka. Här kommer du att tillhöra ett mindre men starkt säljteam med en engagerad chef som erbjuder dig mycket frihet under ansvar, förtroende och stöd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Företagslänken.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Företagslänken blir du ansiktet utåt för ett framgångsrikt företag, där du äger ett stort ansvar för ditt egna arbete och hela säljprocessen. Från första kontakt med kund till avtalsskrivning, du har mycket frihet under ansvar där du även arbetar mot en satt budget. Förutom att du ska nå dina försäljningssiffror så mäts du även på genomförda kundmöten, detta är en otrolig möjlighet för dig som drivs av snabb försäljning och att få slå gårdagens siffror med ett stort eget ansvar på ett företag som utvecklas i en snabb takt!

Du kommer bl.a. att:
 • Förärva nya kunder via canvasmöten
 • Besöka kunder ute på plats för att presentera Företagslänken och dess produkter mot mobiltelefonimarknaden
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet inom försäljning med bevisad prestation, där du arbetat på liknande sätt i uppsökandet av kunder
 • Erfarenhet av canvasmöten
 • Har B körkort
 • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från daglig varuhandel eller fältförsäljning.

Tjänsten passar dig som har en förmåga att identifiera och sätta utmanande mål för ditt egna arbete och planerar i form av delmål och aktiviteter för att nå dessa. Du analyserar och agerar för att förekomma problem och hittar den mest effektiva lösningen. Vi ser även att du agerar med trygghet i nya situationer trots begränsad erfarenhet och tar ett stort ansvar i ditt egna arbete. Utöver detta är du en självgående person som självständigt väljer arbetsmetod och tar stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Garantilön med provision efter uppnådd omsättning
 • Placering: Kontoret är placerat i Linköping men du kommer att utgå från Skåne beroende på vart dina kundmöten befinner sig
 • Resor: I tjänsten ingår mycket resor
 • Arbetstider: 8-17 med flexibilitet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Företagslänkens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagslänken är ett företag som dagligen levererar mobiltillbehör till den svenska marknaden och arbetar idag som grossister gentemot matbutiker, bensinmackar, bil - och gummiverkstäder.
Sedan start 2007, har de jobbat som importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden och redan lyckats skapa sig ett gott samarbete med över 750 kunder. Företagslänken jobbar ständigt med hög servicenivå och produktutveckling för att leverera det senaste på marknaden för sina kunder!