Evry söker nu studentmedarbetare till sin servicedesk!

Evry söker nu studentmedarbetare till sin servicedesk!

Är du studerande inom IT-området och brinner för problemlösning? Kanske vill du smygstarta karriären genom att få in en fot på ett av nordens största IT-företag? Vi söker nu en ansvarstagande och driven student som har möjlighet att arbeta minst 2 dagar/vecka. Om du har ett inbitet tekniskt intresse samt en känsla för service tror vi att du är perfekt för detta växande företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Evry:s räkning dig som studerar och vill arbeta extra på en av Sveriges mest expansiva servicedesks. Evry är nordens näst största tjänsteleverantör inom IT och levererar drift- och konsulttjänster inom bland annat IT-infrastruktur och affärssystem till hela den nordiska marknaden. Företaget arbetar kundorienterat med ett starkt engagemang och närhet för att skapa nya lösningar som effektiviserar sina kunders vardag, detta både som helhetsleverantör till små och medelstora företag men också som specialist mot utvalda större företag. På Evry kommer du att arbeta i moderna, fräscha lokaler i Malmö tillsammans med inspirerande och kompetenta kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evry:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som servicedesktekniker kommer du framförallt att arbeta med 1:st line support tillsammans med ett härligt team som lägger stor vikt vid trivsel och samarbete. Då Evry förvaltar andra företags IT-drift och miljöer kommer du att ta emot ärenden från flera olika kunder och företag vilket innebär att de kommer att vara av varierande karaktär och svårighetsgrad. Du och ditt team har som uppgift att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa kunden med sitt problem, alternativt dokumentera detta för att sedan skicka vidare till dispatch. Ditt jobb innebär även att du kommer att följa upp ärenden som du tagit dig an för att säkerställa att en lösning uppnås och att kunden får bästa möjliga service. Initialt kommer du att gå bredvid en kollega i 1-2 dagar för upplärningssyfte men sedan ganska snabbt få ta emot dina egna ärenden.

Vi söker dig som

Du som har ett starkt tekniskt intresse kommer verkligen att trivas här. Du studerar idag med inriktning mot IT och har minst 1 år kvar av dina eftergymnasiala studier. Vidare har du ett starkt intresse för Microsofts operativsystem, framförallt på klientsidan. Du har även en god grundläggande förståelse för nätverk.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av servicearbete och en god förmåga att bemöta människor i olika situationer och kompetensnivåer. För att vara aktuell för denna tjänst skall du kunna arbeta minst 2 dagar/vecka.

För rätt person finns möjlighet till mer arbete med server/nätverksövervakning med utökad kompetensutveckling som följd.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Problemlösningsförmåga
  • Utvecklingsbenägen
  • God kompetens inom Microsoft operativsystem
  • flytande i svenska i både tal och skrift då du primärt kommer att arbeta med svensktalande kunder.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Active Directory, Citrix eller Exchange dock inget krav.

Som person är du hjälpsam och glad. Du trivs med att ha många bollar i luften på arbetsplatsen och är bekväm med datorn och telefonen som arbetsredskap. Du strävar hela tiden efter att bredda dina kunskaper och drivs av att lösa kluriga problem samt av att hjälpa kunder och kollegor. Då arbetspass ibland kan uppkomma med kort notis ser vi att du har ett flexibelt schema i skolan.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 2 dagar i veckan.
  • Placering: Malmö, Västra hamnen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal04@academicwork.se](mailto: mal04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. De har en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar dem affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.

https://www.evry.com/sv/foretaget/om-oss2/evry/