Ekonomiassistent på 50–70% som utvecklas till 100%

Ekonomiassistent på 50–70% som utvecklas till 100%

Nu har du chansen att utveckla din kompetens inom ekonomi. Vill du fortsätta din karriär på detta spår kan du i rollen som Ekonomiassistent hos TripX få fortsätta en spännande karriär inom ett företag med stark entreprenörsanda. TripX är ett bolag under tillväxt där du i rollen som Ekonomiassistent får möjlighet till både personlig och arbetsmässig utveckling då du blir en viktig bricka för att utveckla och förbättra ekonomiarbetet. Dessutom får du arbeta inom resebranschen i ett företag i framkant!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för TripX räkning en Ekonomiassistent till deras kontor i Malmö

TripX grundades 2010 av ett par erfarna personer från resebranschen. De såg en möjlighet att göra det billigare och mer effektivt för resenärer att boka resor. De startade därmed med en idé och ett mål om att med ny teknik och modernt tänkande förmedla kvalitetsresor till absolut lägsta pris. TripX fortsätter att växa och ekonomiavdelningen utvecklas. De behöver därför stärka upp med en Ekonomiassistent till deras team där du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor som arbetar på ekonomi- och administrationssidan i bolaget.

Inledningsvis kommer det att finnas en flexibilitet kring tjänstens sysselsättningsgrad. TripX ser en tjänst om 50-70% från start som sedan under feb/mars 2020 kommer att växa in i en 100%-ig tjänst. För att vara aktuell för denna roll behöver du därför ha för avsikt att ta dig an en heltidstjänst under kommande vår.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TripX.

Arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Inkommande fakturor
 • In- och utbetalningar
 • Lönehantering
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom ekonomi alternativt att du förvärvat kunskaper genom arbetslivserfarenhet som bedöms vara likvärdiga
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Meriterande.
* Erfarenhet av affärssystemet Navision

Som person är du:
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Noggrann
Vidare ser vi att du även är en driven person med en social och öppen framtoning. TripX är en organisation som håller högt tempo. Det är därför viktigt att du är flexibel och öppen för snabba förändringar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TripX önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se