E.ON söker ansvarstagande mark- och byggkoordinator!

E.ON söker ansvarstagande mark- och byggkoordinator!

E.ONs avdelning Anläggningsoptimering jobbar hela tiden med att optimera sina anläggningar. Därför behöver de nu en Mark- och byggkoordinator som vill vara med och utreda tekniska möjligheter och risker i olika projekt kopplat till byggnader och mark. Gillar du att arbeta koordinerande, konsultativt och noggrant - med stort fokus på att skapa relationer? Då är detta rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ON:s räkning en mark- och byggkoordinator.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart. E.ON arbetar för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden!

Avdelningen Anläggningsoptimering arbetar ständigt med att optimera sina anläggningar, och stort fokus på denna rollen kommer vara att stötta, utreda och konsultera i bygg- och markfrågor - två områden du känner dig bekväm med, och som du har ett stort intresse för.

Du erbjuds
 • En möjlighet att jobba i en koordinerande roll i ett av landets ledande energibolag.
 • Vara en del av ett stort, omfattande hållbarhetsmål - där du är med och bidrar!
 • En utvecklande miljö med spännande projekt. För dig som är redo och vill ha mycket ansvar är detta helt rätt roll att söka!
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på E.ON. Uppdraget är på heltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som Mark- och byggkoordinator är ditt största fokus att konsultera i frågor som rör områdena mark och bygg. Du är med i projekteringsfasen och vid förfrågningar gällande markfrågor, och säkerställer att det är i enlighet med Tekniska Bestämmelser som entreprenörer förhåller sig till. Du kommer också stötta upp internt inom frågor som rör prissättning och tekniska underlag. Exempel - I ett projekt där en ombyggnation ska ske av en anläggning, är det av största vikt att bedöma markförhållanden - hur ser bärigheten ut? Behövs det göras en markundersökning? Du kommer också stötta upp inom bygg- och byggnadskonstruktionsfrågor, där du med din kompetens kan stötta upp i bedömningen av befintliga byggnader kopplat till nybyggnation, ombyggnation och underhåll. Mycket av den kompetensen finns på avdelningen, men i din roll kommer du att koordinera den kompetensen, och bidra med din egen expertis.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med undersökningar, utredningar och analyser av markfrågor.
 • Bedöma anbud och underlag utifrån din kunskap inom mark- och byggfrågor
 • Ansvara för Tekniska Bestämmelser gällande byggnation
 • Med din kompetens koordinera kompetensen som finns på avdelningen samt annan konsultativ kompetens vid specifika frågor inom Mark och Bygg
 • Arbeta upp egna Tekniska specifikationer inom Mark och Bygg som används vid förfrågningsunderlag
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning, gärna inom väg och vatten, bygg, anläggning eller liknande. Har du dessutom geologisk kunskap är det ett stort plus!
 • Har arbetat med liknande frågor tidigare, eller under din utbildning specialiserat dig inom mark och/eller bygg.
 • Har kunskap om lagar, föreskrifter och normer inom bygg- och anläggningsbranschen, samt inom markfrågor.
 • Har goda kunskaper i det svenska språket, då en stor del av kommunikationen i projekten sker på svenska
För tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt personliga driv. Som person ser vi att du är:
 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.