Dumplingsälskare och student? Vi har det långsiktiga drömjobbet för dig!

Dumplingsälskare och student? Vi har det långsiktiga drömjobbet för dig!

Älskar du mat, service och att möta nya människor? Bejing8 är ett snabbväxande och trendigt företag och söker dig som vill tillaga och bjuda på deras dumplings i butiker som ICA och Coop. Du kommer att arbeta ca fem timmar om dagen torsdag-lördag ungefär varannan vecka (det finns viss flexibilitet då ni är två studenter på uppdraget). Bejing8s produkter är mycket uppskattade och vi lovar en rolig roll med många spännande kundmöten. Sök redan idag och tipsa gärna en student-vän då vi söker två stycken!

Information om uppdraget

Academic Work söker två studenter för dumplingkedjan Bejing8s räkning. Bejing8 har, förutom sin ordinarie restaurangverksamhet, affärsidén att man ska kunna köpa allt som behövs för en god middag i butik och det är här du kommer in i bilden! Genom att bjuda på dumplings i butiker såsom ICA och Coop kommer du inspirera kunder till att utforska Bejing8s sortiment.

På Beijing8 gör vi det vi älskar allra mest Vi har 10 restauranger runt om i Europa och vi tillverkar, tillagar och serverar våra egna dumplings och teer för att sedan även sälja detta i dagligvaruhandeln. Våra egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och våra ekologiska isteer brygger vi på teblad direkt från Kina. Det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bejing8. Uppdraget kommer att vara på deltid och initialt sträcka sig 6 månader framöver. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som demopersonal kommer du arbeta med att tillaga och bjuda på dumplings i de butiker som Bejing8 har som kund, exempelvis ICA och Coop. Du kommer arbeta torsdag-lördag varannan vecka mellan kl14-18:30 med viss flexibilitet. Du kommer att få schema två veckor i förväg av din chef på Bejing8, där du kommer se vilka butiker du ska besöka. När du åker ut till butiken tar du med dig köksutrustning som du installerar när du kommer fram. Majoriteten av dagen serverar du dumplings till kunderna och svarar på eventuella frågor.

Arbetsuppgifter:
 • Installera demoköket och tillaga dumplings
 • Bjuda på dumplings till kunderna i butiken
 • Ge hög service, vara tillmötesgående och informativ angående våra produkter i vårt sortiment.
 • Representera Bejing8s varumärke
 • Informera om aktuella kampanjer
Tjänsten passar dig som är utåtriktad, social och som tycker att det är roligt att kommunicera med kunder, samt söker efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av studierna.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50%
 • Har körkort och tillgång till bil
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då du kommunicerar med kunder dagligen
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av restaurang- eller servicebranschen då du är van att ge hög service i ett högt tempo. Det är också meriterande med egen bil och körkort då det är smidigare att ta sig till butikerna på detta sätt, annars fungerar kollektivtrafik bra!

Som person är du ansvarstagande och inte rädd för att ta i och kunna lösa situationer som kan uppstå i en butik. Vidare är du utåtriktad, orädd och trivs med att ha mycket kundkontakt och gillar att laga mat.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Då ni kommer vara två studenter på detta uppdrag finns viss flexibilitet. Du kommer att arbeta varannan vecka mellan torsdag-lördag 14-18:30, men det går även att byta pass med din studentkollega så att du arbetar exempelvis torsdag och lördag en vecka och fredag veckan efter det.
 • Placering: Butiker i Malmö (m. omnejd). Du behöver ha tillgång till egen bil.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork