Driven student med goda kunskaper inom UX/UI

Driven student med goda kunskaper inom UX/UI

Är du student och har ett stort intresse för UX? Är du redo att ta dig an ett spännande projekt som kommer att innebära arbetslivserfarenhet och ett stort tillskott i din portfolio? Då har du hittat helt rätt och du borde garanterat läsa vidare.

Information om uppdraget

Lüning Näringsklinik söker just nu efter en person som ska kunna lägga två dagar i veckan på att designa deras nya hemsida. De har en tydlig vision av hur den ska se ut men man är helt enkelt på jakt efter en person som har kunskapen, kapaciteten och viljan att förverkliga den.

I denna projektanställningen på deltid kommer du i rollen som UX-designer ha nära, kontinuerlig kontakt med backend-utvecklare och ansvarig person på Lüning där ni kommer diskutera tillvägagångssätt och stämma av vilka framsteg som gjorts.
 • Man kommer jobba efter en vision där man tydligt har uttryckt vilka funktioner, utseenden och vad för innehåll som ska finnas på sidan.
 • Hemsidan kommer att innehålla en blandning av produktinformation, företagsinformation samt innehålla en webbshop.
Tjänsten passar dig som kan arbeta självständigt, är kommunikativ och som känner trygghet i dina webbdesign-kunskaper,

Lüning Näringsklinik arbetar med funktionsmedicin och bidrar till hälsan för både företag och privatpersoner. Vi analyserar din hälsa med skolmedicinska- och funktionsmedicinska labbtester och ger unika individanpassade lösningar med hjälp av näringstillskott och livsstilsförändringar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lüning Näringsklinik. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer att sträcka sig till det att projektet är avslutat.

Vi söker dig som

Studerar på en eftergymnasial utbildning med fokus på UX/UI, interaktionsdesign, webbutveckling eller dylikt. Vi ser även att du har goda kunskaper då du kommer vara ensam i rollen. Vi kommer att lägga stor vikt vid om du kan visa upp tidigare projekt så som andra hemsidor.

Vi ser att du har kunskap inom:
 • JavaScript, HTML och CSS
 • Kunskaper samt intresse av UX/UI
 • kunskaper inom sketch/illustrator
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Meriterande:

* Eventuella relevanta ramverk som underlättar ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Slutet av januari, förhandlingsbart
 • Omfattning: Ca 2 dagar i veckan, både hel och halvdagar
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lüning Näringskliniks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

* Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.