Digital Visual Merchandiser till Wackes i Malmö

Digital Visual Merchandiser till Wackes i Malmö

Har du försökt beställa en vara från en webbshop men stängt ner sidan då du blivit så irriterad på hur den är uppbyggd? Är du personen som sitter på ideérna om vad man skulle ha gjort bättre i detta fallet? Har du ett öga för det visuella och vill bli ansvarig för utseendet i cirka 35 webbshoppar på det växande företaget Wackes? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu efter en Digital Visual Merchandiser till Wackes. Detta då Wackes är i en tillväxtfas och den person som i dagsläget ansvarar för webbshopparnas utseende kommer att flytta fokus mer mot IT. I denna roll kommer du att axla de cirka 35 webbshopparna som Wackes distribuerar idag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wackes. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig sex månader fram. Det finns sedan goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Digital Visual Merchandiser kommer du att ha huvudansvaret att hålla webshopparna up-to-date både gällande innehåll samt funktionalitet. Du kommer vara del av webbavdelningen som sitter på Wackes kontor i Malmö men för att genomföra detta arbete på bästa möjliga sätt kommer du även att kommunicera och ha ett nära samarbete med olika funktioner i organisationen som sitter Wackes övriga kontor.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att genomföra är:
 • Tillsammans med KAM ta fram underlag för vilken typ av bilder/texter som behövs till kampanjer m.m
 • Justera layout för ökade köpavslut
 • Analysera lagernivåer, köpmönster samt kundbehov och utifrån detta optimera innehållet
 • Arbeta med cross-sell / up-sell
Tjänsten passar dig som vill bli del av ett ledande företag inom design, skapande och marknadsföring av varumärkesstärkande produkter i Norden. De har idag samarbeten med stora organisationer som exempelvis UNICEF, Friskis & Svettis samt Swedbank. På Wackes driver alla åt samma håll fast i olika roller, och i Malmö finner du bland annat Account Managers, Grafiker och Säljstöd. Genomgående för miljön ute på Wackes är drivna personer med högt till tak i en extrovert stämning. Nu vill dem utöka med en person ytterligare som är redo att axla en roll som kan driva företaget mot sin framtida framgång.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande alternativt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i Navision
 • Har kunskaper i HTML och CSS
 • Har kunskap i Wordpress och WooCommerce
Som person har du ett öga för detaljer och har en god förmåga att analysera data. Du trivs i en roll som kräver att du tar ansvar och du drivs av att ha kundfokus. Du vårdar dina relationer och gillar att samarbeta med andra samtidigt som du kan se vad som behöver göras och är orädd för att ta initiativ som driver ditt arbete och även Wackes arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wackes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lika noggrann som du är med ditt eget varumärke, är du väl med de produkter du ger bort i ditt företagsnamn? Vissa kallar det profilprodukter eller varumärkesstärkande produkter, men på Wackes har dem valt att kalla det för brand items.
Lika noggrann som du är med ditt eget varumärke, är du väl med de produkter du ger bort i ditt företagsnamn? Vissa kallar det profilprodukter eller varumärkesstärkande produkter, men på Wackes har dem valt att kalla det för brand items.
Wackes skapar relationer genom produkter. Relationer som bygger och stärker deras kunders varumärken. Ca 50 experter med enorm erfarenhet arbetar runt om i världen på Wackes kontor i Borås, Malmö, Stockholm, Paris, Oslo, Atlanta, Hong Kong, Ningbo and Shanghai. De är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 i Sverige för deras kvalitets- och miljöarbete och medlemmar i UN Global Compact för företagande med respekt för människors rättigheter, miljöfrågor och arbete mot korruption.