Digital Marketing Manager till BIMobjects huvudkontor i Malmö

Digital Marketing Manager till BIMobjects huvudkontor i Malmö

Brinner du för digital marknadsföring, optimering och kommunikation? Låt oss då berätta mer om vad en karriär på BIMobject innebär. Det här är rollen för dig som vill bli en del av en organisation i expansionsfas, där du ges möjligheten att revolutionera företagets marknadsföringsstrategi genom att analysera data och anpassa kommunikationen. Endast du sätter ribban för din egen utveckling i denna roll!

Information om uppdraget

BIMobjects huvudkontor ligger bara ett stenkast från Malmö central, i fina lokaler på Nordenskiöldsgatan 24. På BIMobject är stämningen är familjär och gemensamma aktiviteter arrangeras ofta av kollegorna själva, med alltifrån musik till spel. Organisationen karaktäriseras av en platt hierarki och en social kultur. Vid huvudkontoret i Malmö är de ca 60 anställda och internationellt över 200.

BIMobject är ett svenskstartat företag som är marknadsledare internationellt inom digitalisering av konstruktionsbranschen. I världen har de idag 1,7 miljoner slutanvändare som skapar sina byggprojekt digitalt för att säkerställa kvaliteten innan projekten påbörjas fysiskt. Med denna teknologi undviker man förseningar och komplikationer samtidigt som kostnader och miljöpåverkan minskar. Läs gärna mer om dem här.

Denna tjänst kommer att innebära en konsultanställning där kontraktet initialt kommer att sträcka sig på sex månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till förlängning på uppdraget. På sikt finns även möjlighet att bli överrekryterad direkt till BIMobject. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter

BIMobject står nu inför en spännande utvecklingsresa där du kommer att få en central roll. Som Digital Marketing Manager blir du en del av ett nystartat marknadsföringsteam på huvudkontoret i Malmö. I din roll ansvarar du för att formulera en strategi för BIMobjects digitala marknadsföring, med fokus på att generera nya leads. Du kommer att utveckla och optimera digitala kampanjer genom att mäta och analysera den trafik som genereras.

Rollen innefattar även ansvar för SEO och ett nära samarbete med teamets Social Media Manager för att se till att allt innehåll också är optimalt från ett SEO-perspektiv. Du kommer också arbeta nära kollegorna i bl.a. Los Angeles, Milano och Paris och gemensamt driva projekt för att föra ut marknadsföringen på den lokala marknaden!

Eftersom du är ensam i din roll som Digital Marketing Manager i Malmö får du möjligheten att självständigt sätta upp rutiner och planering för ditt arbete. På sikt är tanken att teamet ska utökas, om du visar framfötterna kommer möjligheten öppna upp att ta sig an en ledande roll i marknadsföringsteamet!

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med digitala strategier
 • Har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och med B2B
 • Har ett stort intresse SEO och brinner för att arbeta med digital marknadsföring
 • Är obehindrad i engelska i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av att utveckla och driva digitala kampanjer
 • Erfarenhet från Google Marketing Platform
Det är meriterande om du:

* Har en utbildning inom relevant område

Stor vikt i denna process kommer att läggas på motivation för tjänsten och hur du är som person. Vi ser att du är:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, inledningsvis provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: På huvudkontoret i Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BIMobjects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du läsa mer om BIMobject kan du läsa mer om dem på deras hemsida här!