Dansktalande studenter till Ikano Bank

Dansktalande studenter till Ikano Bank

Vi letar ständigt efter fler studenter till Ikano Bank. Att Ikano Bank inte är som vilken annan bank som helst märks tydligt när du kliver in på deras kontor i Hyllie. Du möts av en arbetsplats som utstrålar nytänkande och ambition! Hjärtat i verksamheten är kundtjänsten där medarbetarna ger förstklassig service till kunder i Sverige, Norge och Danmark. Det danska kundtjänst teamet är ett sammansvetsat gäng med god och familjär stämning. Våra nuvarande konsulter trivs fantastiskt bra så om du är redo för Malmös bästa extrajobb borde du söka idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ikano Banks räkning dansktalande studenter till deras B2C avdelning för deras nordiska kundcenter som startades upp i Malmö under våren 2016. Du kommer att arbeta mot den danska marknaden och ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för sammanhållning. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du vara Ikano Banks ansikte utåt och, i många fall, kundens första kontakt med företaget. Med telefonen och mailen som arbetsredskap kommer du att arbeta mot privat och företagskunder och ta emot inkommande samtal. Samtalen kommer främst röra frågor gällande bankprodukter för privatpersoner såsom bankkort och sparkonton men även gällande lån och sparande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank. Om du går vidare till sista steget i denna process kommer du behöva uppvisa belastningsregister utan anmärkningar innan du eventuellt erbjuds tjänsten.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i danska och kan utan problem kommunicera på danska i både tal och skrift
 • Brinner för service, vill arbeta med kundbemötande och tycker om att ha telefonen som arbetsredskap
Det är viktigt att du kan arbeta minst följande pass/tider:
 • 1 kvällspass i veckan, från 15.30
 • 1 fredagspass i månaden
 • 2 helgpass i månaden
Ikano Banks nordiska kundcenter expanderar ständigt och för att trivas med att arbeta i denna föränderliga och mycket spännande miljö tror vi att du som person är både flexibel och engagerad i ditt arbete. Din personlighet präglas dessutom av driv, serviceanda och en problemlösande attityd. Vidare tror vi att du är en utpräglad teamplayer som gärna delar med av dig av både din energi och kunskap. Då du främst kommer att arbeta i nära kontakt med företagets kunder, förväntar vi oss också att du har en god kommunikativ förmåga samt besitter något av en pedagogisk ådra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Placering: Malmö, Hyllie
 • Arbetstider: Måndag-fredag kl 15:30-20:15 och lördag-söndag kl 09:00-19:15. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta dagspass måndag-fredag kl 08:45-16:15 men dessa kommer att schemaläggas vid behov.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på Ikanos hemsida.