Dansk/norsktalande Customer Service Assistant

Dansk/norsktalande Customer Service Assistant

Är du en fena på service och drivs av att överträffa kunders förväntningar varje dag? Är du en vass kommunikatör som har ett genuint intresse av att sätta dig in i kundens situation och hitta lösningar? Då kan den här tjänsten vara nästa möjlighet för dig! Som Customer Service Assistant på Stryker kommer du att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta arbetsverktyg och i denna roll kommer till ett engagerat team och till ett företag som arbetar för att människor ska få en bättre vardag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Strykers räkning en Dansk/norsktalande Customer Service Assistant till deras kontor i Malmö. Som Customer Service Assistant ingår du i den Skandinaviska kundtjänstgruppen där du i denna roll tillsammans med dina dansk/norsktalande kollegor är ansvarig för den danska/norska marknaden. Hos Stryker står kunden i verksamhetens centrum och din roll som Customer Service Assistant är mycket viktig för deras framgång.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Stryker.

Arbetsuppgifter

Som Customer Service Assistant ansvarar du för service gentemot Strykers kunder och du arbetar administrativt med allt från ordermottagning till leverans. Du noterar eventuella avvikelser och agerar utifrån detta. I ditt ansvar ligger också kontroll av konsignationslager hos Strykers kunder samt hantering av låneutrustning för bl.a. instrument.

I dina ansvarsområden ingår även:
 • Supporta Strykers kunder i Danmark mot deras offentliga och privata sjukhus och kliniker via telefon, per mail, genom ordermottagning etc.
 • Supporta Strykers säljare på den danska/norska marknaden.
 • Intern kommunikation med lager- och logistikfunktionen avseende leveranser samt ekonomiavdelningen vid exempelvis fakturafrågor.
Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet från serviceyrken med kundkontakt
 • Talar och skriver danska/norska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att arbeta i Oracle och/eller SAP
 • Talar och skriver svenska då det underlättar den interna kommunikationen
Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och som trivs i rollen. I den här rollen är även dina personliga egenskaper avgörande för att lyckas då du behöver ha en god kommunikationsförmåga gentemot både kunder och kollegor. Du har ett genuint intresse för att hjälpa andra och känner ett stort engagemang och tar ansvar för ditt arbete. Du är lösningsorienterad och kan snabbt sätta dig in i olika problem. Du kan också arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att lösa de problem som dyker upp.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 100%
 • Arbetstider: 8-16.30. Sommartid 8-16 (1 maj-1 sep)
 • Placering: Krusegatan 19 i Malmö. Vid årsskiftet kommer man att flytta kontoret till Svågertorp.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stryker är ett amerikanskt, världsledande företag inom segmentet medicinsk teknik med inriktning på ortopedisk kirurgi. Företagsfokus ligger på nytänk och innovationer, samarbete med sjukhusen för att effektivisera och minska deras kostnader, förbättra patienternas vardag och välbefinnande samt leverera produkter och tjänster av absolut kvalitet. I Norden är de idag 150 anställda varav 50 medarbetare på Malmökontoret och under år 2008 var omsättningen på Stryker ca: 600 MSEK.