Chefsstöd med fokus på kommunikation och strategi

Chefsstöd med fokus på kommunikation och strategi

Här får du chansen att vara med och skapa en ny roll hos Securitas i Malmö. Det är en roll där ingen dag är den andra lik och där du kommer vara spindeln i nätet i många projekt och ha ett finger med i spelet i diverse olika arbetsuppgifter. Trivs du i en dynamisk miljö, gillar förändringar och söker en ny utmanande och utvecklande roll kan det vara just dig vi söker. Fortsätt gärna läsa och tycker du fortfarande det låter intressant efter denna annons så tycker jag att du ska söka. Urval sker löpande så vänta inte för länge med att läsa vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker dig som vill hänga med på en riktigt spännande resa hos Securitas. Detta är en ny roll och den kommer formas längs med vägen så du behöver tycka att det känns intressant att hoppa på en roll där rollbeskrivningen inte är helt satt. Vi lovar att den kommer utformas till en spännande och utvecklande roll med många kontaktytor, främst internt, och med roliga och varierade arbetsuppgifter.

Du kommer bland annat arbeta nära Frank som är CIO för Securitas Europa. Utöver Frank får du ett gäng engagerande kollegor, främst i Malmö, men även i resten av Europa. Securitas är verksamma i hela världen men du kommer att arbeta mot de europeiska kontoren. Just nu befinner sig Securitas på en resa där de håller på att centralisera sin IT-avdelning så att alla länder ska använda samma system och arbeta på samma sätt. Vi vill att du från start kommer in och tar ett stort ansvar för denna roll och på sikt ser Securitas dig som en person som kommer arbeta mer strategiskt och långsiktigt med olika projekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Securitas. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis sträcka sig i 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och Securitas ambition är att så småningom överrekrytera dig, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna roll är ingen dag den andra lik. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö där din huvudsakliga uppgift är att underlätta för dina närmsta chefer genom att bland annat planera, genomföra och följa upp olika projekt och aktiviteter. Du kommer ta stort ansvar för den interna kommunikationen och se till att viktig information kommer ut och når rätt personer. Du förväntas avlasta i en mängd olika uppgifter i syfte att frigöra tid och möjliggöra så att cheferna kan prioritera sin tillgänglighet och närvaro i projekt för att driva organisationen framåt.

Utöver ovan kommer du till exempel även att:
 • Stötta upp med diverse administrativa och HR relaterade uppgifter
 • Säkerställa att viktig information kommuniceras ut tydligt inom organisationen
 • Svara på löpande frågor och lösa uppkomna problem som inkommer från kollegor
 • Ta fram och sammanställa material och presentationer inför interna möten
 • Självständigt, eller i samarbete med kollegor, driva olika mindre interna projekt
 • Koordinera, boka och delta vid olika aktiviteter som konferenser och möten
 • Sammanställning av rapporter och uppdaterande av rutiner, riktlinjer och dokument, samt ta mötesanteckningar
Tjänsten passar dig som trivs med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt, då rollen innebär att vara behjälplig där behovet finns. Du kommer utmanas, utvecklas och dessutom ha väldigt roligt på vägen.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning från exempelvis kommunikation, HR, koordination eller administration
 • Har minst 1 års erfarenhet från en roll inom koordinering, administration och service
 • Har en god administrativ vana samt goda kunskaper och tidigare erfarenhet av samtliga Office-program
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift, detta då du kommer att kommunicera samt skriva material på båda dessa språk
 • Resor kommer att ingå i tjänsten och vi vill att du vid behov ska kunna vara iväg upp till en vecka i månaden
För att trivas i denna rollen tror vi att du är en riktig doer och en person som trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt, du är ansvarstagande och kan själv strukturera upp ditt arbete. För dig är goda relationer viktiga och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du har ett framåtlut och letar själv upp nya arbetsuppgifter om det är mindre att göra någon dag. Vidare är du inte rädd för att ha mycket att göra och du strävar du alltid efter att leverera hög kvalité i ditt arbete. Du är lyhörd mot kollegor och gör gärna det lilla extra för att hjälpa dem i sin vardag. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med stor chans till förlängning och överrekrytering
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö, Agnesfridsvägen 113A
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Securitas på deras hemsida.