C/CE-Chaufför till Falkenklev Logistik i Malmö

C/CE-Chaufför till Falkenklev Logistik i Malmö

Falkenklev Logistik AB behöver utöka sitt team i Malmö med C-Chaufförer. Här erbjuds du en arbetsplats där företaget fokuserar på att skapa personliga relationer till sin personal och värdesätter denna som sin främsta tillgång! Om du trivs med ett arbete där du får träffa mycket kunder samtidigt som du får vara självgående i din arbetsdag är detta rollen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Falkenklev Logistik ABs räkning C/CE-Chaufförer med utgångspunkt från deras huvudkontor i Malmö.

Falkenklev logistik är ett familjeföretag som grundades 1957. Sedan dess har företaget gått i arv inom familjen och växt sig större för varje år som gått. Idag är de stora transportörer för DHL och distribuerar deras gods i stora delar av nordvästra och södra Skåne.

Den familjära känslan och intresset i sina medarbetare är något som får Falkenklev Logistik att sticka ut. Sedan starten har villkoren för de anställda och företagskulturen varit mycket viktiga. I en bransch där personalen ofta kommer i andra hand har Falkenklev Logistik istället gjort detta till en av sina konkurrensfördelar. De är måna om att sin personal ska må bra, trivas på jobbet och de värdesätter en generös personalpolitik och goda relationer. För dem är det viktigt att man som medarbetare blir sedd och hörd och att det är roligt att gå till jobbet.

Som första företag i fackförbundet Transports sydligaste avdelning fick företaget även märkningen Schysta Villkor för sitt fokus på att skapa en god arbetsplats. Falkenklev Logistik är även medlemmar i Sveriges Åkeriföretag och har skrivit under initiativet Fair Transport som garanterar att man som åkeri arbetar för att köra mer trafiksäkert, klimatsmart, agera etiskt och ta hand om sin personal.

Med bakgrund av ovan är detta därmed en arbetsplats för dig som också värdesätter schyssta villkor i ditt arbete och i den organisation du arbetar för!

Arbetsuppgifter

I din roll som chaufför utgår du från uppställningsplatsen i Malmö, Stora Bernstorp och tar dig sedan till terminalen för att lasta det gods som finns på din runda. I rollen som chaufför spenderar du sedan stora delar av din arbetsdag självständigt bakom ratten där din huvudsakliga arbetsuppgift är att leverera och hämta gods på din runda i respektive område.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
  • Har C-Körkort
  • Har YKB
Meriterande
* CE-körkort

Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Både heltid/deltid/timanställning kan erbjudas
  • Arbetstider: 07.00-16.00
  • Placering: Tjänsten är placerad med utgångspunkt i Malmö men ditt område täcker nordvästra och södra Skåne
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Falkenklev Logistiks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falkenklev Logistik AB grundades 1957 och är ett familjeföretag som idag drivs av tredje generationen. De är transportör för DHL och distribuerar gods i nordvästra och södra Skåne med sina 125 fordon. Huvudkontoret finns i Malmö men de har även kontor i Helsingborg och Höör.