Business Development Representative till M-Files

Business Development Representative till M-Files

Är du intresserad av en karriär inom försäljning. Leta då inte längre - här är den perfekta möjligheten för dig som vill få utlopp för ditt driv och resultatfokus. M-Files startar upp ett kontor i Malmö och de behöver dig till att bli en viktig del av deras säljstyrka. Redo att vara med på en tillväxtresa för ett globalt bolag med en attraktiv produkt i tiden - sök redan idag!

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa när M-Files startar upp i Malmö. De har fler än 500 M-Files-medarbetare som hjälper 5 000 kunder i 100 länder.
Deras tillväxthistoria fortsätter nu i Malmö och kanske är just du rätt person för jobbet. Din position kommer driva pipeline för ny försäljning och därför är detta en otroligt viktig funktion för M-Files. Det kommer vara du som prospekterar och fångar upp intressanta leads via telefon, mail och olika event. Du kommer få använda dig av din kommunikativa förmåga att sälja in mervärdet hos kund.

Först och främst kräver denna roll en jägar-mentalitet där du kommer prospektera, svara på och hantera ingående och utgående leads och skapa möjligheter i ett tidigt skede. Du trivs i en ständigt föränderlig organisation och har förmågan att se målet trots hinder på vägen. Du är stolt över din förmåga att lyssna aktivt och genom behovsanalys kunna presentera mervärdet för kund - på detta sätt når du framgång!

Du erbjuds
  • Sales academy och onboardingprogram - allt för att ge dig bästa möjliga förutsättningar
  • Konkurrenskraftig lön
  • Härliga kollegor och möjlighet att tillsammans vara med på företagets tillväxtresa i Sverige
Arbetsuppgifter

Prospektera efter nya affärer och leads

Presentera och formulera värdet för M-Files hos potentiella kunder och partners

Hantera en portfölj av prospekt och kontakter i Salesforce och sätta upp aktiviteter för att skapa engagemang hos de möjliga kunderna

Följa upp intresseanmälningar

Bygga starka relationer internt för att tillsammans uppnå gemensamma mål

Vi söker dig som

Erfarenhet från försäljning - gärna B2B

Har en starkt entreprenörsanda

Har mycket god svenska och engelska i tal och skrift då båda språk används i arbetet. Talar du nått mer av de nordiska språken ses det som ett plus.

Erfarenhet från CRM-system ses som meriterande

Har du erfarenhet från telefonförsäljning ses detta som mycket meriterande för tjänsten men det är inget krav. Störst vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person är du:

Resultatorienterad

Initiativtagande

Kommunikativ

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid - 100%
  • Placering: Hemifrån till en början men kontor finns i centrala Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och M-Files önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M-Files produkt en plattform för intelligent informationshantering som hjälper företag att upprätta smarta förbindelser över hela verksamheten och att automatisera kritiska affärsprocesser, samtidigt som informationen skyddas och kontrolleras.