Barslund söker nu fler drivna projektingenjörer!

Barslund söker nu fler drivna projektingenjörer!

Är du på jakt efter ett arbete där du får stor frihet under ansvar samt ges möjlighet att utvecklas både i din profession, som ledare och person? Barslund är ett ledande entreprenörs- och ingenjörsföretag inom anläggnings- och energiförsörjningsarbeten vars verksamhet växer och vi söker därför fler engagerade projektingenjörer till kontoret i Malmö. Är du nyfiken på att veta mer om tjänsten och vill vara en del av bolagets spännande resa? Tveka inte på att läsa vidare och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen och har minst två års arbetslivserfarenhet som projektingenjör eller liknande. Som projektingenjör arbetar du i flertalet projekt tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare och samarbetspartners. Du har en mycket bred roll med omväxlande arbetsuppgifter. En roll som är lärorik, utvecklande och där du har förtroende att arbeta självständigt och ta stort ansvar. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. På Barslund värdesätter man drivkraft och ambition och för dig som vill utvecklas både kompetensmässigt och inom bolaget finns här stora möjligheter till det.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Barslund.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du arbeta med flera olika projekt inom anläggning och mark. Rollen är bred med omväxlande arbetsuppgifter och på Barslund är få dagar den andra lik. Som projektingenjör får du vara med från start till slut och är länken mellan projektchef och arbetsledare. Du är mycket ute på plats i de projekt du är involverad i och arbetar tätt ihop med alltifrån beställare, underentreprenör, maskinister till anläggare.

Som projektingenjör kommer du t.ex.
 • arbeta med kontinuerlig planering och uppföljning av projekt och till viss del även arbetsledning
 • kvalitetssäkra projekt rörande till exempel miljö och säkerhet genom kontroller och dokumentation
 • arbeta med ekonomisk uppföljning, fakturering samt utföra inköp av material
 • medverka i möten med beställare och berörda samarbetspartners i pågående projekt
Vi söker dig som
 • har en högskole- eller universitetsutbildning inom väg och vatten. Du kan också ha läst byggteknik med inriktning/kurser inom projektledning
 • har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
 • är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift alternativt i något annat skandinaviskt språk
 • är bekant med regelverken AMA och AB/ABT
 • har ett intresse för anläggningsbranschen och entreprenad
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ambition. Du som söker är duktig på att identifiera mål. Du genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat, även när det uppkommer svårigheter. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra har du en god samarbetsförmåga och agerar lyhört för andras åsikter. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och prioriterar dina arbetsuppgifter samtidigt som du med lätthet anpassar dig till ändrade förutsättningar. Sist men inte minst är du en person som är driven, tar initiativ och arbetar både strukturerat och effektivt för att uppnå önskade resultat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland, stina.haugland@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Barslunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barslund skaber infrastruktur til samfundets fortsatte udvikling og er med i alle ender af skalaen, når offentlige og private bygherrer skal have udført alt fra de største motorvejs- og jernbaneprojekter, til mindre anlægsopgaver og udvikling af kultur og byrum. Vi har digitaliserede arbejdsprocesser og benytter værktøjer som BIM/VDC i den daglige produktion. Barslund AB er en del af Barslund Group Koncernen. Sammen er vi et stærkt team på over 600 medarbejdere. Vi arbejder ud fra CSR-politik, hvor vi blandt andet har som mål at være med til at gøre en forskel og forbedre livet for kommende generationer, hvilket vi gør gennem uddannelse og spændende karrieremuligheder.