Automationsingenjör inom marin teknologi sökes!

Automationsingenjör inom marin teknologi sökes!

Vill du arbeta med framtidens högkvalitativa projekt och teknologi inom marin teknologi? Då är denna tjänsten för dig! På detta innovativa företag kommer du arbeta med automationssystem för såväl nybyggnads- som moderniseringsprojekt. Du kommer bli en del av en sektion med olika ansvarsområden men som gärna hjälper varandra!

Information om uppdraget

Som automationsingenjör kommer du jobba med skeppsövervakningssystem och styrsystem för ubåtar. Du kommer vara med och utveckla mjukvara och användargränssnitt - från koncept till driftsatt och levererad. Du blir en del av ett företag där varje medarbetare ges stort ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och som ser ständigt lärande som en självklarhet.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
 • En fot in i ett världsledande tekniskt företag!
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som automationsingenjör kan vara varierande. Antingen kommer du tilldelas rollen som systemansvarig eller så kommer du vara mer riktad åt mjukvara.
 • Rollen som systemansvarig innefattar ansvar över systemets hela design, kravuppfyllnad, dokumentation, driftsättning och verifiering.
 • Rollen som är mer riktad åt mjukvara innefattar ansvar för implementation, testnig och dokumentation av mjukvara för skeppssystem.
Vi söker dig som
 • Har en fullbordad civilingenjörexamen alternativt högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
 • Har lätt att lära sig nya verktyg, bra på kommunikation och att samarbeta.
 • Kunna sätta sig in i olika tekniska detaljer och samtidigt ha översyn.
 • Är obehindrad i det svenska språket, både i tal och skrift.
Meriterande:

Programmering och erfarenhet av systemdesign och/eller kravhantering.

Som person är du:
 • Initiativtagande
 • Har god samarbetsförmåga
 • Problemlösande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Tjänsten har också krav på säkerhetsklassificering vilket medför krav på svenskt medborgarskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se