Applikations- och JavaScript utvecklare

Applikations- och JavaScript utvecklare

Vi söker en ny stjärna till utvecklingsteamet! En talangfull javascriptutvecklare till huvudkontoret i Malmö. Var med och skapa en helt ny plattform som revolutionerar flygindustrin. Är du Iceman till vår Maverick? Läs mer nedan!

Information om uppdraget

Precis vid havet i Malmö sitter Web Manuals, det internationella Malmö-bolaget som växt med 30% bara det senaste året! Här skapas en molnbaserad tjänst för digitalisering av manualer till flygindustrin - runtom i hela världen. Genom digitalisering möjliggör Web Manuals en mer säker, uppdaterad och lättöverskådlig informationshantering för sina kunder.

För att säkerställa fortsatt framgång och tillväxt behöver Web Manuals nu utöka sitt utvecklingsteam med en Applikations- och JavaScript-utvecklare. I tjänsten kommer du spela en viktig roll i utvecklingsteamet och för kunderna genom att utveckla den operativa appen som används dagligen av piloter och kabinpersonal i flygbranschen. Produktsviten innehåller ett SaaS-verktyg för redigering, distribution och hantering av dokumentation samt en tablet app. Du kommer att ansvara för att utveckla nya tekniska koncept för appen vilket innebär en stor inverkan på den nya generationen av produkten. På Web Manuals känner vi starkt för att digitalisera och förenkla processer och vi hoppas att du känner på samma sätt!

Du erbjuds
 • En stark värdebaserad kultur med fantastiska möjligheter att växa, utveckla dig själv och påverka ditt dagliga arbete
 • En möjlighet att vara en del av att ge tillbaka till samhället genom Web Manuals Corporate Philanthropy-program
 • En global, dynamisk och mångfaldig miljö! Bland de 38 anställda talas 21 språk!
 • Att vara del av ett globalt företag med mer än 240 kunder inom flygindustrin världen över
Arbetsuppgifter

Varje dag börjar med daily stand-ups och SCRUM tillsammans med ditt team. Teamet är bestående av sex andra utvecklare varav två stycken är frontend-utvecklare och resterande generalister. Dina arbetsuppgifter inkluderar nyutveckling, refactoring av befintlig kod och buggfixar. Ditt huvudansvar kommer att vara att bygga de mobila applikationerna.

Web Manuals uppmuntrar kreativitet och att testa nya idéer! Att använda din kreativitet är en naturlig del av arbetet och av den anledningen arbetar teamet aktivt med prototyping. Alla är med och bygger förslag och hjälper varandra att utvärdera dem.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av JavaScript och/eller Typescript
 • Har minst två års erfarenhet av utveckling i iOS och/eller Android
 • Är obehindrad i engelska i både tal och skrift då koncernspråket är engelska
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap och erfarenhet av Angular, ReactNative eller Nativescript
 • Har erfarenhet av C#, Java/kotlin eller Objective C/Swift
 • Har erfarenhet av SaaS industrin samt av att arbeta i en internationell miljö
Som person är du mån om goda samarbeten och tar ansvar i ditt arbete. Du är van vid att planera ditt eget arbete, ta egna initativ och agera självgående.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö, Universitetsholmen. I mars flyttar de in i det nybyggda huset Epic - framtidens kontor med fokus på välmående!
 • Hitta hit! 5 min promenad ifrån Malmö Central eller till busshållplats Malmö Orkanen
 • Vi söker efter någon som kan börja omgående, varför vi tror att du bor i Malmö med omnejd
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Web Manuals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se