Anslutningstekniker med intresse för energibranschen till E.ON!

Anslutningstekniker med intresse för energibranschen till E.ON!

Har du ett intresse för energibranschen och nu vill ta chansen att bli en del av E.ON anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor samtidigt som du även arbetar i SAP och ser till att dokumentation utförs korrekt? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker anslutningstekniker till E.ON i Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Arbetsuppgifter

Som anslutningstekniker kommer du arbeta med installationsärenden som rör anslutning av både elproduktion och elkonsumtion gällande både lågspänning och högspänning. Du kommer att ansvara för den administrativa handläggningen av ärenden från det att elinstallatören skickat in en föranmälan tills det att kopplingen ute på fält utförts, och därför få en chans att följa hela processens gång från start till slut. I detta arbete har du en central roll med många kontaktytor både internt på E.ON och externt mot entreprenörer och kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera installationsärenden i SAP
 • Offerera anslutningsavgifter
 • Ha en dialog kring tekniska och administrativa förutsättningar med kundens elektriker
 • Följa upp utförandet av entreprenörer
 • Genomföra förändringar av befintliga anslutningar
Tjänsten passar dig som har ett intresse för el och som nu vill utvecklas vidare. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

Vi söker dig som
 • Är flytande i det svenska språket
 • Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper inom el, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis elkraft, drift, elinstallation eller liknande
 • Arbetat som montör eller elektriker i fält tidigare
 • Tidigare arbetat i SAP
 • Besitter kunskaper om distributionsteknik
Som person är du strukturerad och noggrann, för dig är det viktigt att detaljerna blir rätt. Detta är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din kommunikativa förmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Då det är ett arbete som kräver att du har igång flera puckar samtidigt är det viktigt att du är stresstålig och kan hantera att hålla lugnet även i pressade situationer. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Malmö, Nobelvägen 66
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.