Administratör till internationellt logistikbolag i Malmö!

Administratör till internationellt logistikbolag i Malmö!

Vi söker dig som gillar administration och har ett intresse för logsitik! I rollen kommer du att stötta ordinarie personal med administrativa arbetsuppgifter så som registrering av bokningar, kundkontakt och aviseringar. I rollen ser även kunden att du är kreativ, tar initativ och tycker om att utvecklas då du förväntas arbeta med att förbättra och effektivisera nuvarande processer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter till mer logistikcentrerade roller framöver, så tycker du att logistik är intressant och vill ha en snabb utvecklingskurva uppåt så är detta tjänsten för dig!

Start är omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Tjänsten som administratör löper 6 månader initalt med goda möjligheter till förlängning, även till andra tjänster internt inom bland annat logistik. Vi kommer att anställa flera personer för detta uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör på ett internationellt logistikföretag kommer du ha mycket kontaktytor internt då du kommer stötta personalen som sitter på Customer Service-avdelningen. Du kommer bland annat att:
 • Ansvara för att registrera och hantera inkommande bokningar
 • Ha hand om aviseringsdelar som företaget gör till sina mottagare och kunder
 • Hantera kundkontakt via mail och telefon
 • Hantera en del enklare processarbeten
 • Arbeta med effektivisering och förbättring av de nuvarande processerna
Vi söker dig som
 • Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, supply chain, service management eller liknande, alternativt motsvarande erfarenhet inom administration eller logstik
 • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift
Störst vikt kommer dock att läggas vid personlighet där vi ser att du har en stor personlig mognad. Som person är du även positiv, öppensinnad, prestigelös och kommunikativ. Vi ser vidare att du är initiativrik och snabbt kan fatta egna beslut. Du uppskattar att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Vidare vet du vad god service innebär och hur viktigt detta är. Självklart är du även professionell och strukturerad i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se