Administratör!

Administratör!

Trivs du med administration, är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Excel? Är du dessutom noggrann och en person som är självgående? Då kan detta vara jobbet för dig! Sök tjänsten redan idag då vi selekterar löpande i denna process.

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till ett transportföretag i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till 14 juni initialt, men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Administratör arbetar du främst med fakturering, faktureringskontroller och faktureringsunderlag. När du är varm i kläderna kan dina arbetsuppgifter även utökas och du kan även komma att ha en del kundkontakt med företagets kunder, men fokus kommer vara orderläggning och fakturering. Du kommer till exempel att:
 • Administrera orderläggning och orderhantering
 • Arbeta med fakturering, faktureringskontroller och faktureringsunderlag
 • Hantera kontakt med kunder över mail
Tjänsten passar dig som är van vid att använda datorn som ditt främsta arbetsverktyg. Här får du chansen att komma in i en administrativ roll och det är även viktigt att du är noggrann och strukturerad för att kunna arbeta på ett effektivt sätt. Självklart bidrar du med positivitet på arbetsplatsen!

Vi söker dig som
 • Besitter goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare
 • Har en relevant utbildning
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 1 april
 • Omfattning: Heltid, 3 månader initialt
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)