2nd line support till Saldab IT

2nd line support till Saldab IT

We make IT easy. Med över 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift gör Saldab IT det enkelt för sina kunder. Genom innovation och tekniskt kompetent personal jobbar de tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. När de nu fortsätter sin tillväxtresa behöver de utöka kontoret i Malmö med fler medarbetare i sin 2nd line support!

Information om uppdraget

Saldab IT är ett framstående It-företag som erbjuder en innovativ och trivsam arbetsmiljö. De jobbar med några av Sveriges mest spännande företag vilket gör att du får möjlighet att jobba inom flera olika segment och branscher. På Saldab IT läggs det stora resurser på kompetensutveckling för att du som medarbetare ska trivas så bra som möjligt. När du blivit varm i kläderna i din roll finns det därför alltid ett nästa steg. Möjligheterna är stora specialist, generalist eller expert inom ett kompetensområde, framtiden ligger i dina händer.

Din anställning inleds med en grundlig introduktion av både företaget och dina arbetsuppgifter. Du tilldelas en mentor i teamet som kommer att vara med dig under den första tiden som en stöttepelare och bollplank. Det är viktigt med teamkänslan och för att ett redan sammansvetsat team tillsammans ska utvecklas ytterligare så anordnas det en gång i månaden workshops och teamaktiviteter.

Denna tjänst kan både röra sig om ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering. Vid konsultuppdrag kommer du att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Saldab IT. Uppdraget kommer då att vara på heltid och sträcka sig i minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som 2nd line support kommer du att bevaka, utföra och följa upp uppdrag som kommer in via servicedeskens telefonsystem, ärendehanteringssystem eller övervakningssystem. På ditt bord ligger även att dokumentera och hålla befintlig dokumentation uppdaterad samt att se till att den är kvalitetssäkrad efter de standards Saldab eftersträvar. Du kommer huvudsakligen att jobba med mail och telefon som dina främsta verktyg men arbetet kan även innebära vissa besök ute hos kund.

Utöver detta kommer du att:
 • Utföra ärendehantering och åtgärder enligt ITIL
 • Felsöka hård- och mjukvara samt utföra enklare felsökning på servernivå
 • Utföra kundbeställningar såsom installationer och uppdateringar
Tjänsten passar dig som har något års erfarenhet av arbete i en servicedesk, 1st line eller 2nd line, men nu är på jakt efter en ytterligare utmaning. Du har en genuin förståelse för IT och men känner dig givetvis inte fullärd.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en servicemänniska ut i fingertopparna och ser din framtid i en supporterande roll. Du har med största sannolikhet jobbat i en supporterande roll tidigare och har på så vis insett att det är jobbet för dig och något du vill fortsätta inom.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av:
 • Windows Server och Microsoft
 • Citrix
 • Office-paketet
 • Exchange
 • Ärendehanteringssystem och Remote telefonsupport
 • Du talar och skriver på svenska och engelska på en professionell nivå
Som person är du noggrann, strukturerad och har en stor ansvarskänsla. Kvalitet och god service är en självklarhet för dig och du hjälper dina kunder på ett professionellt och informativt sätt. Du trivs med att jobba i team och hjälper gärna dina kollegor om behovet finns. För att lyckas i rollen tror vi även att du har en god problemlösningsförmåga och tar egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saldab IT önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork