Är du intresserad av logistik och är student?

Är du intresserad av logistik och är student?

Då har du hittat rätt! Just nu har vi ett meriterande uppdrag för dig som vill utöka ditt CV innan du tar examen. Lüning Näringsklinik i Malmö söker en person som kan effektivisera deras verksamhet. Du kommer att se över företagets packrutiner, betal- och fraktsystem för att hitta nya och effektivare lösningar. Uppdraget är på deltid med start i januari. Är du redo för en utmaning? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en student som vid sidan om sina studier kan se över Lüning Näringskliniks logistikflöde två till tre dagar i veckan. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lüning Näringsklinik.

Som logistikkoordinator kommer du optimera verksamhetens inköpskvantiteter, produktionsflöden samt lagerhållning. Din uppgift innefattar bland annat att kunderna ska få rätt vara eller tjänst, på rätt plats, vid rätt tidpunkt, och i rätt kvantitet. Det handlar om att uppnå högsta möjliga effektivitet genom bra service och låga kostnader, för att därigenom tillfredsställa olika parter i en flödeskedja.

Du kommer till exempel att:
 • Se över nuvarande logistikflöde och hitta nya effektivare lösningar och rutiner
 • Ge förslag på affärssystem som kan användas, betalsystem och fraktsystem
 • Ge förslag på hur Lüning Näringsklinik kan effektivisera deras packning av produkter
Tjänsten passar dig som är student och som vill ta dig an ett spännande projekt som breddar ditt CV. Tjänsten innebär eget ansvar och du förväntas komma med effektiva lösningar.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
 • Studerar en utbildning med logistik på högskola eller universitet
 • Är student och har studerat minst ett år på ditt program
 • Har kunskap inom olika affärssystem, till exempel FortNox med flera
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person är du självgående och vågar ta initiativ för nya arbetssätt på arbetsplatsen. Du hittar lätt lösningar på problem, öppnar upp och kommunicerar dessa lösningar till kollegor.

Övrig information
 • Start: mitten på januari
 • Omfattning: ca två dagar i veckan, både hel och halvdagar
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lüning Näringsklinik arbetar med Funktionsmedicin och bidrar till hälsan för både företag och privatpersoner. Vi analyserar din hälsa med skolmedicinska- och funktionsmedicinska labbtester och ger unika individanpassade lösningar med hjälp av näringstillskott och livsstilsförändringar.