Är du dansktalande? Ta chansen att jobba i kundtjänst på ett världsledanade företag!

Är du dansktalande? Ta chansen att jobba i kundtjänst på ett världsledanade företag!

Første indtryk varer! Tycker du att det är en självklarhet att allting börjar med företagets kunder och medarbetare? Det tycker detta internationella företag beläget på kungsgatan i centrala Malmö! Att bli en del av det danska kundtjänst teamet öppnar upp för stora möjligheter att utvecklas inom företaget och fortsätta sin karriär genom överrekrytering, förlägning eller en ny roll på företaget. Start för tjänsten är omgående så sök idag och ta till vara på en fantastisk arbetsmöjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en dansktalande kundtjänstmedarbetare till företagets kontor i Malmö. Företget är en världsledande distributör av kemikalier, och på grund av kontinuerligt expandering och föräldrarledigheter har företaget nu möjligheten att erbjuda ett vikariat på deras dansktalande kuntjänstavdelning som kommer sträcka sig december initialt. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Academic Work och jobbar som konsult ute hos vår kund.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att representera företaget vilket är en otroligt viktigt del i verksamheten. Med telefon och dator som arbetsredskap hjälper du såväl nya som äldre kunder.

Arbetsuppgifter

Som dansktalande kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ge toppklassig service till företagets danska kunder kunder och du kommer även att få arbeta med orderläggning och leveransbevakning. Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal, vägleda kundens nordiska kunder i ärenden och ge förstklassig service
 • Hantera förtegets orderläggning
 • Leveransbevaka
 • Hantera krediteringar och reklamationer
Tjänsten passar dig som vill få möjligheten att arbeta inom en internationell organisation som arbetar med snabba beslut i en ständigt föränderlig marknad. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och högklassiga produkter där kunden erbjuder nya utmaningar och mycket möjligheter.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst och kundservice
 • Har goda kunskaper i danska, då inriktningen kommer att vara den danska marknaden
 • Har god datorvana, framförallt i Excel, Outlook och Skype
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att ha jobba i SAP då orderhanteringen kommer att ske i detta system

Som person är du serviceminded och brinner för kundservice. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden först. Du har en förmåga att tänka utanför boxen och förstår sambandet mellan orsak och verksam samt hur det påverkar kunden. Du trivs med att arbeta i team och är hjälpsam mot kollegor. Vidare är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och arbetar systematiskt.

Övrig information
 • Start: Juli/Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ma105@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork