Är du dansktalande? Jobba extra hos Ikano Bank!

Är du dansktalande? Jobba extra hos Ikano Bank!

Første indtryk varer! På Ikano Bank är det en självklarhet att allting börjar med deras medarbetare, talangerna bakom verksamheten. 2016 gjordes en satsning och Ikano Bank öppnade upp portarna för deras nya nordiska huvudkontor i Malmös satsområde som knyter ihop kontinenten, Hyllie. Detta för att fortsätta kunna ta mark och vara det självklara valet som både arbetsgivare och bank.

Våra nuvarande konsulter trivs otroligt bra på det öppna och familjära kontoret som blickar ut över Öresund. Att bli en del i det danska kundtjänst teamet öppnar upp för stora möjligheter att utvecklas inom Ikano och fortsätta sin karriär genom överrekrytering. Start för tjänsten är omgående så sök idag och ta till vara på en fantastisk arbetsmöjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ikano Banks räkning dansktalande kundtjänstmedarbetare till deras B2C/D2C avdelning för deras nordiska kundcenter i Malmö på grund av att de kontinuerligt expanderar. Det danska kundtjänst teamet präglas av en härlig stämning där medarbetarna arbetar tillsammans för att uppnå mål och leverera förstklassig kundservice.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att representera Ikano Bank vilket är en otroligt viktigt del i verksamheten. Med telefon och dator som arbetsredskap hjälper du såväl nya som äldre kunder med frågor gällande diverse banktjänster samt lån och sparande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank. Om du går vidare till sista steget i denna process kommer du behöva uppvisa belastningsregister utan anmärkningar innan du eventuellt erbjuds tjänsten.

Vi söker dig som
  • Du är student på minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Har mycket goda kunskaper i danska och kan utan problem kommunicera på danska i både tal och skrift
  • Brinner för service, vill arbeta med kundbemötande och tycker om att ha telefonen som arbetsredskap
Det är viktigt att du kan arbeta minst följande pass/tider:
  • 1 kvällspass i veckan, från 15.30
  • 1 fredagspass i månaden
  • 2 helgpass i månaden
För att trivas med att arbeta i denna föränderliga och mycket spännande miljö tror vi att du som person är både flexibel och engagerad i ditt arbete. Din personlighet präglas dessutom av driv, serviceanda och en problemlösande attityd. Vidare ser vi gärna att du trivs mycket bra med att arbeta i team och att du gärna delar med dig av både din energi och kunskap. Då du främst kommer att arbeta i nära kontakt med företagets kunder, förväntar vi oss också att du har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Placering: Malmö, Hyllie
  • Arbetstider: Måndag-fredag kl 15:30-20:15 och lördag-söndag kl 09:00-19:15. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta dagspass måndag-fredag kl 08:45-16:15 men dessa kommer att schemaläggas vid behov.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på Ikanos hemsida.